aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το στοίχημα είναι μεγάλο

Ομόνοια: Το στοίχημα είναι μεγάλο

Η Ομόνοια βρίσκεται οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή, έστω και με παιχνίδι λιγότερο (με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ). Γι’ αυτό και οι πράσινοι θέλουν με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να αρχίσουν την αντεπίθεσή τους στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Το θέμα όμως είναι ότι προέρχονται από παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, έχουν μπροστά τους προετοιμασία με πολλές απουσίες (διεθνείς-τραυματίες) και το πρόγραμμα που τους περιμένει είναι πάλι βουνό.

Περιλαμβάνει σχεδόν σε κάθε εβδομάδα δύο παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων, με μικρότερη απόσταση μεταξύ τους ένα τριήμερο και μεγαλύτερη ένα εξαήμερο. Έχοντας χάσει πολύτιμο έδαφος στο πρωτάθλημα, το «τριφύλλι» θα χρειαστεί να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί, αν είναι δυνατόν και όσους είναι διαθέσιμοι, έως την επόμενη διακοπή (Σαββατοκύριακο 13/14 Νοεμβρίου).

Σε αυτό το διάστημα έχει τέσσερις εγχώριες υποχρεώσεις και δύο για το Κόνφερενς Λιγκ. Όπως δηλώνει άλλωστε και ο Χένινγκ Μπεργκ, πλέον η προσοχή είναι στο πρωτάθλημα, επομένως εκεί θα πέσει το βάρος. Όσο για τα ματς των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, στόχος θα είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία.

Πάμε όμως να δούμε τι έρχεται για τους πράσινους. Για την 6η αγωνιστική είναι το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (17/10). Τέσσερις ημέρες αργότερα είναι το παιχνίδι στην Ελβετία με τη Βασιλεία (21/10). Άλλο ένα τετραήμερο θα μεσολαβήσει έως το άλλο ματς, που θα είναι με την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο (25/10). Έξι 24ωρα αργότερα είναι ορισμένο το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ (29/10), θα μεσολαβήσουν άλλες τέσσερις ημέρες για το παιχνίδι με τη Βασιλεία στη Λευκωσία (4/11) και, τέλος, 72 ώρες αργότερα θα διεξαχθεί το ματς με τον Εθνικό στο Δασάκι (7/11).

Πρόγραμμα με ντέρμπι, εκτός έδρας παγίδες και ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, που συμπεριλαμβάνουν και ταξίδι. Θα δοκιμαστούν λοιπόν έντονα οι «πράσινες» αντοχές και το στοίχημα είναι, έως την επόμενη διακοπή, να είναι παρασάγγας καλύτερα τα βαθμολογικά δεδομένα για την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ