aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το σπίτι της, η ελπίδα της

Ομόνοια: Το σπίτι της, η ελπίδα της

Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι… η αδυναμία της. Δεν μπορεί η Ομόνοια να βρει νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από το ΓΣΠ και το πληρώνει πολύ ακριβά. Γιατί, εάν είχε έστω και τον μισό απολογισμό των βαθμών που μάζεψε στην έδρα της, θα ήταν ακόμη και στην κορυφή! Τρομερή αδυναμία και έλλειψη χαρακτήρα, με την ευθύνη να επωμίζονται και ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές.

Το σπίτι της, λοιπόν, αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα της Ομόνοιας για να διεκδικήσει κάθε πιθανότητα για ευρωπαϊκό εισιτήριο, αν και έχουν περιοριστεί αρκετά μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής. Το προσεχές ντέρμπι με την Πάφος FC, εάν βγει νικήτρια, θα αναπτερώσει ως ένα βαθμό τις ελπίδες της, αλλά θα πρέπει να έχει και συνέχεια και κυρίως να πάρει «διπλά». Οι «τριφυλλοφόροι» μέχρι το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος θα κληθούν να δώσουν τρία δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια στο ΓΣΠ.

Πέρα από το προσεχές με την Πάφος FC, θα ακολουθήσουν αυτά με τον Άρη και τον ΑΠΟΕΛ (θα είναι τυπικά γηπεδούχος). Τρεις αντίπαλοι που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία κι αν τους κερδίσει δεδομένα θα μικρύνει τις αποστάσεις. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να μείνει «ζωντανή» για την Ευρώπη. Την ίδια ώρα, όμως, θα πρέπει να ανταποκριθεί και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, αλλά και απέναντι στις σκληροτράχηλες ομάδα του Ολυμπιακού και της Καρμιώτισσας.

23

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ