aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το SMS του Κίκο για την προδιαγραφόμενη μετεγγραφή του

Ομόνοια: Το SMS του Κίκο για την προδιαγραφόμενη μετεγγραφή του

Μία ανάσα από την ένταξή του στο ρόστερ της Ομόνοιας είναι Κίκο, με την ομάδα της Λευκωσίας να καταβάλλει ένα μικρό ποσό στον Ολυμπιακό για απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Ο Πορτογάλος αριστερός ακραίος μπακ, που διακρίθηκε με τη «μαυροπράσινη» φανέλα στη λήξασα σεζόν, είναι ένα βήμα μακριά από το «Ηλίας Πούλλος» και θα πρέπει να αλλάξουν πολλά για να μην υλοποιηθεί η μετεγγραφή του 27χρονου μπακ στο «τριφύλλι».

Μάλιστα, η επιβεβαίωση ήρθε χθες αργά το απόγευμα καθώς η συνομιλία του αμυντικού του Ολυμπιακού μέσω Instagram διέρρευσε στη δημοσιότητα, επιβεβαιώθηκε ουσιαστικά πως είναι κοντά στην Ομόνοια και ότι μπορεί από αυτή την εβδομάδα να βάλει και την υπογραφή του σε συμβόλαιο.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί δείτε τη συνομιλία που διέρρευσε στο διαδίκτυο, όπου ένας φίλος της Ομόνοιας προφανώς, τον καλωσορίζει στην ομάδα και ο Κίκο του απαντά; «Ευχαριστώ, αλλά δεν έχω υπογράψει ακόμη. Ίσως αυτή τη βδομαδα»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ