aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το σερί, τα «εκτός» και η κορυφή…

Ομόνοια: Το σερί, τα «εκτός» και η κορυφή…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα κίνητρα πολλά για την Ομόνοια, στο αυριανό ματς στο Παραλίμνι, γι’ αυτό και θα δώσει τη «μάχη» για να βγει κερδισμένη και να συνεχίσει την πορεία υλοποίησης του στόχου της. Η ομάδα του Μπεργκ προέρχεται από δύο σερί νίκες, που αποτελούν ισοφάριση του φετινού επιτεύγματός της στο ξεκίνημα. Γι’ αυτό και θα πάει στο «Τάσος Μάρκου» θέλοντας να δώσει συνέχεια, να διευρύνει το σερί της, ώστε να τριτώσει το καλό. Πάντοτε ένα καλό νικηφόρο σερί, έχει πολλά να προσφέρει σε μια ομάδα, δυναμική, αυτοπεποίθηση, θα φέρει ακόμη πιο κοντά τον κόσμο της. Πόσο μάλλον όταν ακολουθεί το «αιώνιο» ντέρμπι.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η… επαρχία στέλνει μήνυμα

Την ίδια ώρα, οι πράσινοι στα εκτός έδρας ματς είχαν σημαντική απώλεια βαθμών, κάτι που θέλουν να αποφύγουν όπως έκαναν και με τον Εθνικό στο Δασάκι προ δύο αγωνιστικών. Γνωρίζουν το παιχνίδι του αντιπάλου, τι θα αντιμετωπίσουν και θα πάνε υποψιασμένοι αλλά και αποφασισμένοι να φθάσουν σε άλλη μια νίκη, την έκτη στο πρωτάθλημα. Ο αυριανός αντίπαλος της Ομόνοιας, στην έδρα του, σε πέντε αγώνες μετρά ισάριθμες ήττες. Αυτό δεν πρέπει να την εφησυχάζει και από την άλλη δεν θέλει να γίνει η πρώτη που θα έχει απώλεια βαθμών στο «Τάσος Μάρκου».

Διαβάστε επίσης: Ορτέγα: «Αυτό έγινε και πριν που δεν έπαιζα, να θυμόμαστε την ευθύνη»

Σημαντικό κίνητρο για την Ομόνοια, για «διπλό» στο Παραλίμνι, είναι και η διατήρησή της για άλλη μια αγωνιστική στην κορυφή της βαθμολογίας. Θα είναι επιβεβαίωση δυνατοτήτων, αλλά και ότι βρίσκει σταθερότητα, δείχνει συνέπεια και συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ