aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το σερί περνά από το «αιώνιο»

Ομόνοια: Το σερί περνά από το «αιώνιο»

Ένα στοιχείο που λείπει από την έως τώρα πορεία της Ομόνοιας, το οποίο «φωτογραφίζει» και την κακή παρουσία της, είναι το νικηφόρο-αήττητο σερί. Οι πρόσφατες δύο νίκες (Ανόρθωση 2-0, Ολυμπιακός 4-0) και ενδιάμεσα η ισοπαλία (Άρης 1-1), είναι το μακρύτερο αήττητο σερί των πρασίνων στην τρέχουσα σεζόν, το οποίο θέλουν να διευρύνουν. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να συνεχίσουν την αναρρίχησή τους για τα ψηλά και να διεκδικήσουν τους στόχους τους. Σερί που περνά μέσα από το προσεχές «αιώνιο» ντέρμπι. Ένα δυνατό τεστ, στο οποίο θα μετρήσουν εκ νέου δυνάμεις και αντοχές.

Την ίδια ώρα, ο απολογισμός της Ομόνοιας στα παιχνίδια υψηλού βαθμού δυσκολίας κρίνεται όχι και τόσο ικανοποιητικός. Έχει τη δυνατότητα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ να τον βελτιώσει. Συγκεκριμένα, πανηγύρισε απέναντι σε ΑΕΚ, Ανόρθωση, εξήλθε ισόπαλη με τον Άρη και ηττήθηκε από Απόλλωνα, ΑΕΛ και Πάφος FC. Με νίκη επί του ΑΠΟΕΛ θα μπορέσει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί, αλλά θα φτιάξει την εικόνα της στα ντέρμπι και παράλληλα θα ανακτήσει αυτοπεποίθηση και δυναμική ενόψει της συνέχειας.

Το προσεχές παιχνίδι, είναι απ’ αυτά που πέραν του καλού αγωνιστικού προσώπου, επιβάλλεται χαρακτήρας, θέληση και πάθος. Στοιχεία που καλούνται να δείξουν οι πράσινοι, τα οποία γενικώς τους έλειψαν στη σεζόν. Για τον Φερέρα, που είναι αήττητος στα τρία ματς πρωταθλήματος που βρέθηκε στον πάγκο του «τριφυλλιού», το ντέρμπι της Κυριακής αποτελεί πρόκληση. Πέραν του ότι θα διατηρήσει το δικό του αήττητο, αυτομάτως θα «ψηλώσει» στα μάτια των οπαδών της Ομόνοιας, αφού γνωρίζει ήδη τι σημαίνει γι’ αυτούς η ομάδα τους να είναι νικήτρια επί του «αιώνιου» αντιπάλου.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μπορεί να υπολογίζει στους Μπασιρού, Μάθιους και Γιούστε, όχι όμως και στους Φαμπιάνο και Ζαχαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ