aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Tο σχέδιο του Λάρκου και η υπογραφή για να «πρασινίσει» ο Ουζόχο

Ομόνοια: Tο σχέδιο του Λάρκου και η υπογραφή για να «πρασινίσει» ο Ουζόχο

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Όλα πάνε βάσει σχεδίου του αθλητικού διευθυντή της Ομόνοιας, Νεόφυτου Λάρκου, ο οποίος είχε τονίσει πως θα ήταν ευχής έργον να συμπληρωθεί το 80% του ρόστερ πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Γκόμες, ένα «μηχανάκι» για όλες τις δουλειές

Οι «τρύπες» στο ρόστερ των «πρασίνων» κλείνουν σιγά-σιγά, καθώς ήδη έχουν αποκτηθεί πέντε παίκτες (Λούφτνερ, Τιάγκο, Περέιρα, Λανγκ, Κυριακίδης), πολύ κοντά στο να φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος είναι ο Πορτογάλος μέσος Βίτορ Γκόμες, ενώ «κλειστός» θα πρέπει να θεωρείται και ο Φρανσίς Ουζόχο.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νιγηριανός τερματοφύλακας υπέγραψε προσύμφωνο με το «τριφύλλι» μέσω Αιγύπτου, εκεί όπου μετέβη άνθρωπος της Ομόνοιας και απέσπασε την… τζίφρα του, ενώ απομένει και η υπογραφή της Κορούνια από την οποία θα αποκτηθεί ως δανεικός. Η μετεγγραφή του 20χρονου τερματοφύλακα αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα με την άφιξή του στην Κύπρο, όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του με την εθνική Νιγηρίας για το Κόπα Άφρικα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ