aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το πρόβλημα είναι σοβαρό και δεν το λέμε εμείς

Ομόνοια: Το πρόβλημα είναι σοβαρό και δεν το λέμε εμείς

Ο κόσμος της Ομόνοιας θέλει να μάθει τι φταίει για την παρατεταμένη αγωνιστική πτώση. Πάντως, με διαφορά κάτι λιγότερο από 48 ώρες, οι Ανδρέας Δημητρίου και Χένινγκ Μπεργκ, απάντησαν με διαφορετικά λόγια λέγοντας το ίδιο και μάλλον, δημιουργώντας μεγαλύτερες απορίες στους φίλους του τριφυλλιού.

Σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων απάντησε ως εξής: «Αν ξεκινήσουμε να συζητούμε τους παράγοντες που δεν μας επέτρεψαν να έχουμε την εικόνα που θα θέλαμε μάλλον θα δημιουργήσουμε περισσότερη ζημιά στην ομάδα. Αν γίνει κάτι τέτοιο, να δώσουμε δηλαδή στη δημοσιότητα τους λογούς, θα μάθει ο κόσμος και μετά θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις που θα φέρουν ίσως κάποια προβλήματα παραπάνω».

Την περασμένη Κυριακή, μετά την ήττα 0-1 από τον Ολυμπιακό, ο Νορβηγός προπονητής απάντησε σχετικά: «Είναι πάρα πολλοί παράγοντες. Θα υπάρξουν πολλά πρωτοσέλιδα και πολλές συζητήσεις αν τους αναλύσω».

Απαντήσεις παραδοχής για σοβαρό πρόβλημα, που περισσότερο βάζουν σε σκέψεις τους οπαδούς της Ομόνοιας, οι οποίοι ψάχνουν να βρουν τι φταίει. Ασφαλώς, εάν διορθωθεί η κατάσταση θα ξεχαστούν όλα. Αν όμως παρατραβήξει το ντεφορμάρισμα σε επικίνδυνο βαθμό, η απαίτηση για απόδοση ευθυνών θα γίνει πολύ μεγαλύτερη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ