aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το προβάδισμα της πάει…

Ομόνοια: Το προβάδισμα της πάει…

Τη δουλειά που άρχισε στη Λευκωσία θα θελήσει να τελειώσει στην Αμβέρσα η Ομόνοια το βράδυ της Πέμπτης. Μια δουλειά που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, κόπος, αγωνιστική πειθαρχία. Η εμφάνιση θα πρέπει να φθάσει το τέλειο, γιατί απέναντί της η Ομόνοια θα έχει μια καλή ομάδα που θα θελήσει να ασκήσει πίεση έχοντας τη δύναμη της έδρας.

Από την άλλη όμως, η Ομόνοια θα έχει ως σύμμαχο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αλλά και τη μαεστρία να διαχειρίζεται το υπέρ της προβάδισμα. Στη δεδομένη περίπτωση το 4-2 του ΓΣΠ, πάνω στο οποίο θα πατήσει για να απογειωθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η διαχείριση αποτελέσματος συγκαταλέγεται στα ατού της Ομόνοιας του Μπεργκ, το οποίο επιβεβαίωσε πολλάκις την προηγούμενη διετία. Όταν βρεθεί μπροστά στο σκορ δεν χάνει. Γι’ αυτό, έχοντας το υπέρ της αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, θα επιδιώξει με καλή τακτική να πετύχει τον στόχο της. Να πάρει το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να σφραγίσει το εισιτήριο για τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ. Θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση, αποφυγή λαθών και να μπορέσει να κρατήσει μπάλα, δίνοντας αυτή τον ρυθμό που τη βολεύει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ