aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το πρώτο ταξίδι της στη σεζόν

Ομόνοια: Το πρώτο ταξίδι της στη σεζόν

Από το Ζάγκρεμπ αρχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι της Ομόνοιας. Γι’ αυτό και η αποστολή των πρασίνων αναχωρεί σήμερα (11:00) με ναυλωμένη πτήση για την πρωτεύουσα της Κροατίας, ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με την Ντιναμό στο στάδιο «Μαξίμιρ» (21:00) για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αποστολή που θέλει και θα επιδιώξει με μανία να συνοδευτεί με επιτυχία, φεύγοντας με αποτέλεσμα που θα της επιτρέπει να μεταφέρει την υπόθεση πρόκριση στον επαναληπτικό του ΓΣΠ, στις 27 Ιουλίου.

Στην αποστολή του «τριφυλλιού» περιλαμβάνονται 24 ποδοσφαιριστές και ο Μπεργκ θα καταλήξει μετά και τη σημερινή τελευταία προπόνηση στο «Μαξίμιρ» (20:00) για τις επιλογές στην ενδεκάδα και τον πάγκο. Μισή ώρα προηγουμένως, στις 19:30, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των πρασίνων. Σύμφωνα με τι έδειξε στα φιλικά και στον αγώνα του Σούπερ Καπ ο Μπεργκ, η ενδεκάδα θα κριθεί από την ετοιμότητα του Κούσουλου. Οι πιθανότητες να είναι βασικός είναι με το μέρος του διεθνούς άσου.

Εφόσον επαληθευθούν οι ενδείξεις, η Ομόνοια θα παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο του «Μαξίμιρ» με τον Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, Σέχου, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λέσγιακς. Στη μεσαία γραμμή, οι Κούσουλος και Γκόμεθ στον άξονα και στα άκρα, ο Μποτεάκ δεξιά και ο Ντίσκερουντ αριστερά. Στην επίθεση οι Ντούρις και Τσέποβιτς. Η αποστολή της Ομόνοιας θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 15:00 της Τετάρτης.

Εξάλλου, συνεχίζεται η προσπάθεια για αλλαγή στάσης των Βρετανικών Βάσεων, ώστε να μπορέσει η Ομόνοια να χρησιμοποιήσει ως έδρα της το Στάδιο του Εθνικού στο Δασάκι. Η Ομόνοια σ’ αυτή την προσπάθεια έχει ως συμμάχους τη διοίκηση του Εθνικού, και το Κοινοτικό Συμβούλιο Δάσους Άχνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ