aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το πρώτο δείγμα του (άνεργου) Φαμπιάνο

Ομόνοια: Το πρώτο δείγμα του (άνεργου) Φαμπιάνο

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής (13/10) βρήκε όλη την οικογένεια της Ομόνοιας σε κατάσταση σοκ. Οι σοβαροί τραυματισμοί των Ουζόχο και Παναγή έφεραν αναστάτωση στο στρατόπεδο των πρασίνων οι οποίοι είχαν ελάχιστες μέρες να εντοπίσουν τον αντικαταστάτη του Νιγηριανού που θα πληροί τα κριτήρια: έμπειρος, με παραστάσεις, ποιοτικός, να αντεπεξέλθει στην ομάδα της πρωτεύουσας που στοχεύει σε πρωταγωνιστική πορεία.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Η σφιγμένη γροθιά του Μπεργκ στη λήξη έχει εξήγηση

Η λίστα καταρτίστηκε, ο Φαμπιάνο κέρδισε στα… σημεία και πήρε το αεροπλάνο με προορισμό το νησί μας. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος πραγματοποίησε μόλις τρεις προπονήσεις, ωστόσο ο Χένιγκ Μπεργκ τον εμπιστεύτηκε για το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση. Τον έριξε κατευθείαν στα βαθιά και κατάφερε όχι μόνο να κρατήσει το μηδέν, αλλά και να προσφέρει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του και στους φιλάθλους της ομάδας του.

Ο Φαμπιάνο ήταν άνετος με τη μπάλα στα πόδια, όπου έδειξε να υπερτερεί μάλιστα σε σχέση με τον Ουζόχο, ενώ φώναξε «παρών» σε ευκαιρίες των αντιπάλων. Ήταν σημαντικό να κερδίσει τις εντυπώσεις από την αρχή, καθώς ο ίδιος ο τερματοφύλακας θα αποκτήσει (ξανά) αυτοπεποίθηση μετά την αποχή του από τα γήπεδα. Από την πρώτη του εμφάνιση, φαίνεται πως η ανεργία δεν του στοίχισε, γεγονός που μάλλον κέρδισε τον Νεόφυτο Λάρκου που τον επέλεξε για αυτή την καίρια θέση.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Παλεύουμε για την Ευρώπη. Έδειξε ποιότητα ο Φαμπιάνο»

Δεν έδειξε άγχος, ενώ υπήρξε και συνεννόηση με τους αμυντικούς της ομάδας του, στοιχείο το οποίο θεωρείται πολύ σημαντικό για την σωστή αμυντική λειτουργία γενικότερα. Εν ολίγης, η παρουσία του Φαμπιάνο έχει πρόσημο θετικό, ωστόσο ο ίδιος καλείται να συνεχίσει την σκληρή δουλειά, ώστε να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ