aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το πρόστιμο €25.000 και η εισήγηση προς την ΚΟΠ

Ομόνοια: Το πρόστιμο €25.000 και η εισήγηση προς την ΚΟΠ

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια (διαβάστε την ΕΔΩ), μέσω της οποίας τοποθετείται για τις εξελίξεις στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου και ενημερώνει πως είναι σε θέση να αποστείλει την έκθεσή της στην ΟΥΕΦΑ, γίνεται αναφορά στο ύψος του προστίμου που επιβλήθηκε στους «πράσινους» από την ΚΟΠ για δηλώσεις και αναφορές που πλήττουν το κύρος και την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας, και παράλληλα οι «τριφυλλοφόροι» κάνουν την εισήγησή τους προς την Ομοσπονδία.

Το σχετικό απόσπασμα: «Μετά από όλα αυτά, η ΚΟΠ μας έχει επιβάλει πρόστιμο 25.000 ευρώ για δηλώσεις και αναφορές μας που πλήττουν το κύρος και την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας. Εισήγησή μας προς την ΚΟΠ είναι όπως άμεσα ανασταλεί ο κανονισμός που αφορά τις δηλώσεις, τουλάχιστο μέχρι να ξεκαθαρίσει το σκηνικό στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Τα χρήματα που έχουν ήδη πληρώσει οι ομάδες για τέτοιου είδους δηλώσεις την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εισηγούμαστε όπως προσφερθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της επιλογής των ομάδων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ