aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το πλήρωσε και έτρεχε

Ομόνοια: Το πλήρωσε και έτρεχε

Το τρένο της Ομόνοιας, μετά από επτά αγώνες αήττητο (3 νίκες, 4 ισοπαλίες) σε Κύπρο και Ευρώπη, σταμάτησε στο σταθμό «Μακάρειο Στάδιο», μένοντας από δυνάμεις και εναλλακτικές πηγές ενέργειας απέναντι στη Δόξα (1-2).

Η ομάδα της Λευκωσίας που έχει να… λέει για τις χαμένες ευκαιρίες, δέχθηκε την πέμπτη ήττα στη σεζόν, παρέμεινε στους 17 βαθμούς και στην 6η θέση, βρίσκεται στο -12 από την κορυφή και πλέον χρειάζεται απαραιτήτως νίκες στα ντέρμπι που ακολουθούν ΑΕΛ (22/12) και ΑΠΟΕΛ (26/12) εάν θέλει να έχει ουσιώδεις ελπίδες για την υπεράσπιση του περσινού τίτλου.

Η ομάδα του Μπεργκ δεν ξεκίνησε καλά στα δύο ημίχρονα, το πλήρωσε ισάριθμες φορές και μετά έτρεχε. Στο πρώτο μέρος ισοφάρισε με τον Τζιωνή (26΄), έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να φέρει τα κάτω-πάνω, το ίδιο και στο δεύτερο, όταν επίσης βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Εκτός από την αστοχία (Τσέποβιτς 24΄, Ντούρις 32΄, Λανγκ 44΄, Μποτεάκ 89΄), όσες φορές τελείωσε φάσεις εντός στόχου, βρήκε τον Σισκόσκι σε πλήρη ετοιμότητα (Τσέποβιτς 33΄, 64΄, Ατιέμγουεν 86΄, Ντίσκερουντ 90΄+2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ