aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το πλάνο του Μπεργκ και τα δύο ερωτηματικά

Ομόνοια: Το πλάνο του Μπεργκ και τα δύο ερωτηματικά

Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του ώστε να είναι πνευματικά και σωματικά οι παίκτες σε πολύ καλό επίπεδο, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Αντβέρπ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Γνωρίζει ότι απαιτείται η μέγιστη συγκέντρωση, ιδιαίτερα στην ανασταλτική λειτουργία, προκειμένου να «χτίσουν» σταδιακά μέσα στο 90λεπτο τις βάσεις για να χαρίσουν μεγάλη χαρά στον πράσινο λαό.

Όπως ανέφερε ο Νορβηγός προπονητής, οι Φουάντ Μπασιρού και Παναγιώτης Ζαχαρίου είναι διαθέσιμοι. «Είμαστε χαρούμενοι. Θα βοηθήσουν την ομάδα και αποκτάμε ανταγωνισμό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα τους έχω στη διάθεσή μου. Και οι δυο είναι έτοιμοι, έχουν προπονηθεί με τις ομάδες τους. Από εκεί και πέρα θα δούμε ποια είναι η καλύτερη επιλογή αν θα αγωνιστούν», σχολίασε.

Υπάρχουν δύο ερωτηματικά όσον αφορά τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας. Πρόκειται για τους Λέσγιακς και Χούμποτσαν οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά αλλά το κατά πόσο θα βρεθούν στην ενδεκάδα θα εξαρτηθεί από τον βαθμό ετοιμότητάς τους.

Ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο θα υπερασπίσει την εστία των πρασίνων, στο κέντρο της οπισθοφυλακής θα είναι ο Άνταμ Λανγκ, με παρτενέρ έναν εκ των Νικόλα Παναγιώτου, Έκτορ Γιούστε, εάν δεν κριθεί πανέτοιμος ο Τόμας Χούμποτσαν. Θέση μάχης στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Αμπντουλάχι Σέχου και στην αντίθετη πλευρά ο Γιαν Λέσγιακς. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Μιξ Ντίσκερουντ, Ζόρντι Γκόμεθ και στις πτέρυγες οι Μαρίνος Τζιωνής, Λοΐζος Λοΐζου.

Στη γραμμή κρούσης θα δούμε δύο εκ των Μίχαλ Ντούρις, Ανδρόνικο Κακουλλή και Ιγιάκι Ατιέμγουεν. Ο τελευταίος, υπενθυμίζουμε, μπορεί να δώσει λύσεις και ως εξτρέμ, επομένως δεν αποκλείονται διαφοροποιήσεις. Εκτός επιλογών του προπονητή της Ομόνοιας είναι οι Μάρκο Τσέποβιτς, Ιωάννης Κούσουλος και Ερίκ Μποτεάκ. Να θυμίσουμε ότι η Ομόνοια ήδη έχει εξασφαλισμένη την παρουσία της στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ σε περίπτωση αποκλεισμού από το Γιουρόπα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ