aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το πλάνο του Μπεργκ για την πρόκριση

Ομόνοια: Το πλάνο του Μπεργκ για την πρόκριση

Χωρίς τον Τόμας Χούμποτσαν στην αποστολή της, βρίσκεται η Ομόνοια στο Βέλγιο. Όπως ανέφερε ο Μπεργκ, παρόλο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, προέκυψε οικογενειακό θέμα.

«Τίποτε το σοβαρό, όμως από την στιγμή δεν θα άρχιζε το ματς ήταν προτιμότερο να είναι με τους δικούς του. Είναι δύσκολο όταν η οικογένεια σου είναι σε άλλη χώρα», σημείωσε ο τεχνικός της Ομόνοιας. Και πρόσθεσε: «Δεν ήταν μαζί μας στο πρώτο ματς και πήραμε καλό αποτέλεσμα. Θα είναι διαθέσιμος από εβδομάδας».

Όσον αφορά στο πλάνο του Νορβηγού, το σενάριο οι πράσινοι να παρουσιαστούν με την ενδεκάδα που άρχισαν και στο πρώτο ματς, είναι το επικρατέστερο. Ο Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Σέχου, Λανγκ, Παναγιώτου, Λέσγιακς.

Στη μεσαία γραμμή, οι Μπασιρού και Γκόμεθ στον άξονα και οι Λοΐζου δεξιά, Ντίσκερουντ αριστερά. Στην επίθεση, Παπουλής και Κακουλλής. Οι Ατιέμγουεν και Τζιωνής διεκδικούν θέση. Με την αποστολή βρίσκεται και ο Κούσουλος, ωστόσο δεν αναμένεται να αγωνιστεί. Δεν υπολογίζονται οι Μποτεάκ και Τσέποβιτς.

Όσον αφορά στην Άντβερπ, ο Ναϊνγκολάν βρίσκεται στην αποστολή. Αντιθέτως, πάλι εκτός είναι οι Φρέι, Φίσερ Μπόγια, Αμπόμα και Ντε Πάουβ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ