aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το πλάνο και οι αλλαγές ενόψει ΑΠΟΕΛ

Ομόνοια: Το πλάνο και οι αλλαγές ενόψει ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο τεχνικός της Ομόνοιας προτίθεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς, στο σημερινό ντέρμπι κυπέλλου με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Όχι γιατί θα αδιαφορήσει για το παιχνίδι ή γιατί ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα. Αλλά για να φρεσκάρει την ομάδα του και να δώσει εκ νέου την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που το τελευταίο διάστημα έμειναν στον πάγκο. Οι ποιοτικές επιλογές και το βάθος δίνουν αυτή την ευχέρεια στον Μπεργκ.

Την εστία των πρασίνων θα υπερασπιστεί ο Φαμπιάνο. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Σέχου, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέσγιακς. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Κούσουλος, Γκόμεθ και Παπουλής. Στα άκρα τις δύο θέσεις διεκδικούν οι Τιάγκο, Λοΐζου και Τζιωνής. Θα είναι έκπληξη, όχι όμως απίθανο, εάν πάρει θέση ο Μποτεάκ. Στην κορυφή ένας εκ των Ασάντε και Τσέποβιτς ή και οι δύο πάλι, με τον Παπουλή να μένει στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ