aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το πλάνο έχει «10άρι», αφίξεις στην Πολωνία

Ομόνοια: Το πλάνο έχει «10άρι», αφίξεις στην Πολωνία

Στο Κιέλτσε της Πολωνίας θα μεταφερθεί από τη Δευτέρα (28/6) και για τις επόμενες 12 ημέρες το σκηνικό στην Ομόνοια. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος της προετοιμασίας τους με το ξεμούδιασμα το βράδυ του Σαββάτου στο Τσίρειο κόντρα στον Απόλλωνα και αφού απόλαυσαν ρεπό την Κυριακή (27/6) ετοίμασαν βαλίτσες για το αθλητικό κέντρο «Binkowski».

Με την υπόλοιπη ομάδα θα ενσωματωθούν στην Πολωνία οι Άνταμ Λανγκ, Τόμας Χούμποτσαν και Μίχαλ Ντούρις, οι οποίοι συμμετείχαν στο Euro και πήραν μερικές μέρες άδεια για να γεμίσουν τις μπαταρίες, ενώ δεν αποκλείεται κατά την παραμονή της Ομόνοιας στο Κιέλτσε να υπάρξει άφιξη ή και αφίξεις νέων παικτών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με τον Νορβηγό μέσο Μιξ Ντίσκερουντ υπάρχει συμφωνία και από την 1η Ιουλίου όταν θα ολοκληρωθούν οι συμβατικές υποχρεώσεις του με την Ντενίζλισπορ θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Χένινγκ Μπεργκ. Προχωρημένες είναι οι διεργασίες και για απόκτηση αριστερού εξτρέμ, ενώ η τρίτη μετεγγραφή που θα ολοκληρώσει το μετεγγραφικό παζλ του «τριφυλλιού» περιλαμβάνει επιτελικό μέσο.

Ο Χένινγκ Μπεργκ θέλει άλλη μια επιλογή πέραν του Φώτη Παπουλή για τη συγκεκριμένη θέση, αν και μπορούν να αγωνιστούν πίσω από τον επιθετικό και οι τρεις διαθέσιμοι ακραίοι επιθετικοί, Τζιωνής, Μποτεάκ και Λοΐζου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ