aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το πιστεύει και το «φωνάζει»!

Ομόνοια: Το πιστεύει και το «φωνάζει»!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ποια νίκη επί της ΑΕΚ; Ποιοι μικροί; Μόνο ο Ολυμπιακός Πειραιώς… Στην Ομόνοια αμέσως μετά την επιτυχία το βράδυ της Κυριακής στο πρωτάθλημα, στην οποία είχαν συμμετοχή οι μπέμπηδες του Μπεργκ που όλο και κερδίζει θέση στην καρδιά των φίλων της ομάδας, είναι επικεντρωμένοι στο αυριανό πρώτο ματς με την πρωταθλήτρια Ελλάδος για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς. Παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θα αρχίσει στις 22:00. Οι πράσινοι θα κουνήσουν το «σεντόνι» με τα αστέρια, εκεί που θέλουν να βρεθούν με το τέλος της επαναληπτικής αναμέτρησης στο ΓΣΠ την επόμενη Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου. Η αποστολή του «τριφυλλιού» μεταβαίνει σήμερα το πρωί (11:00) στην Αθήνα και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με προπόνηση που θα γίνει στο «Καραϊσκάκης» στις 20:00. Το ευχάριστο για τον Μπεργκ είναι ότι έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Εάν είναι κάποιος που πιστεύει στην πρόκριση περισσότερο από κάθε άλλο, είναι ο προπονητής της Ομόνοιας. Μάλιστα, ο «τρελός Νορβηγός» όπως τον αποκαλούν οι φίλοι της ομάδας, θέλησε να το «φωνάξει» με τις επιλογές που παρουσίασε στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Άφησε εκτός όλους του βασικούς, αυτούς που προορίζει για το ματς της Τετάρτης. Τους ξεκούρασε, τους προφύλαξε και τους ετοιμάζει για να κάνουν το πρώτο βήμα στην έδρα του αντιπάλου. Ο Νορβηγός, που με κάθε τρόπο προσπαθεί να εμβολιάσει τους παίκτες του με τη δική του πίστη, δείχνει να μη μένει ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θέλει αυτούς του Τσάμπιονς Λιγκ κι ας έχει να υπερπηδήσει ένα υψηλό εμπόδιο που ακούει στο όνομα Ολυμπιακός Πειραιώς. Ανώτερη, πιο έμπειρη και φαβορί η ομάδα του Πειραιά, όμως το γήπεδο θα «μιλήσει» και ο Μπεργκ θεωρεί πως η Ομόνοια είναι ικανή, έχει τις πιθανότητες και θα τις διεκδικήσει. Όπως έκανε και με τους αντιπάλους που προηγήθηκαν, αφού και απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και τη Λέγκια ήταν το αουτσάιντερ αλλά με σωστή τακτική, προσήλωση στον στόχο, υπομονή και αποφασιστικότητα βρίσκεται σήμερα στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Λάρκου: «Δεν έφερα εγώ τον Μπεργκ, δεν είναι ιδιαίτερος ο τρόπος που λειτουργεί»

Ο Μπεργκ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 19:40 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θα ακολουθήσει στις 20:00 η προπόνηση της ομάδας. Στις 16:45 θα μιλήσει ο Μαρτίνς και ο Φορτούνης από πλευράς Ολυμπιακού και στις 18:00 στου Ρέντη είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση. Ο Ντάνι Μακέλι ορίστηκε από την OYEΦA να διευθύνει τον αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Μακέλι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέεγκστρα, με 4ο τον Άλαρντ Λίντχουντ και τους Γιόακιμ Κάμφιους, Κέβιν Μπλουμ στο VAR.

Διαβάστε επίσης: Λάρκου: «Η χειρότερη μετεγγραφική που έζησα, δεν είναι δόγμα ο Ακιντόλα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ