aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το πιο ηχηρό όνομα είναι κι αυτό εδώ!

Ομόνοια: Το πιο ηχηρό όνομα είναι κι αυτό εδώ!

Στην Κύπρο βρίσκεται ο Μάρκο Μότα. Ο Ιταλός ακραίος αμυντικός, το πιο ηχηρό όνομα της μετεγγραφικής περιόδου για την Ομόνοια και όχι μόνο, ήλθε για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την άμεση ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις της νέας του ομάδας. Εάν δεν επισημοποιηθεί εντός του Σαββατοκύριακου η μετεγγραφή του Μότα, αυτό θα γίνει τη Δευτέρα. Θα εξαρτηθεί από τις ιατρικές εξετάσεις, πότε θα τις περάσει και πότε θα γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματά τους. Σίγουρα ο Ιταλός θα είναι «παρών» στην ανοιχτή προπόνηση της Δευτέρας, στο Μακάρειο (18:30) και θα αποτελέσει την ατραξιόν.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια – Μαργκάσα: Δεν συμφέρει σε κανέναν να στήσει πόδι

Η ένταξη του 32χρονου μπακ στο ρόστερ της, αποτελεί τεράστια επιτυχία για την Ομόνοια και είναι ενδεικτικό της πρόθεσης για δημιουργία ισχυρού συνόλου, ικανού να πρωταγωνιστήσει τη νέα περίοδο. Ο Μότα, μετά από μια διετία στην Αλμερία και προηγουμένως φορώντας τη φανέλα μεγάλων ιταλικών ομάδων όπως η Γιουβέντους και η Ρόμα, θα φορέσει και τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Ο πολύπειρος Ιταλός είναι σε θέση να προσδώσει τεράστια ποιότητα στην ομάδα της Ομόνοιας και μαζί με τους υπόλοιπους, παλιούς και νέους, θα θελήσουν να δικαιώσουν αυτούς που τους εμπιστεύθηκαν και κυρίως τον Άνχελ Γκόμεθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ