aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το παζλ του Γκάγιας Ζαχίντ

Ομόνοια: Το παζλ του Γκάγιας Ζαχίντ

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Όταν ο Σίμος Ταραπουλούζης δήλωνε στον «Active» 107,6 & 102,5 ότι «έχουμε κάνει αρκετή προεργασία στο θέμα των μετεγγραφών και με Κύπριους παίκτες και με ξένους που παίζουν στην Κύπρο», επιβεβαίωνε ουσιαστικά ότι οι ενέργειες για ενίσχυση δεν σταματούν ποτέ. Πόσο μάλλον, όταν η σεζόν ολοκληρώθηκε για τους πράσινους και πλέον η προσοχή επικεντρώνεται στην προσπάθεια για την ενδυνάμωση του ρόστερ.

Από την Κύπρο, το πιο «ζεστό» όνομα για τους «τριφυλλοφόρους» είναι ο Γκάγιας Ζαχίντ. Έχει κυκλοφορήσει ήδη ότι η Ομόνοια ενδιαφέρεται για τον Νορβηγοπακιστανό μεσοεπιθετικό του ΑΠΟΕΛ. Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι επειδή το συμβόλαιο του Ζαχίντ ολοκληρώνεται με το τέλος του πρωταθλήματος, έχει ήδη βολιδοσκοπηθεί. Και δεν έχει κανένα λόγο να κλείσει την πόρτα.

Νορβηγός ο Μπεργκ, Νορβηγός κι ο Ζαχίντ, υπάρχει ανοικτό πεδίο επικοινωνίας στο πιο ψηλό επίπεδο. Το μεγαλύτερο εμπόδιο για να προχωρήσουν οι (βαθιές) διαπραγματεύσεις, έχει να κάνει με το γεγονός ότι σε κάθε του συνέντευξη τονίζει ότι θα ήθελε να αγωνιστεί σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα από το κυπριακό.

Στο παρελθόν είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νορβηγού μέσου, αλλά η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, απέρριψε την πρόταση της Άνκαρακουτσού. «Ακόμα και σε ένα πιο αδύνατο κλαμπ σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα θα ήταν επίσης διασκεδαστικό», είχε δηλώσει ο Ζαχίντ, στέλνοντας το μήνυμα ότι περιμένει προτάσεις.

Με αυτό το σκεπτικό, είναι βέβαιο ότι και στην προσέγγιση της Ομόνοιας θα ζήτησε χρόνο. Όπως κάνουν συχνά οι πλείστοι ποδοσφαιριστές. Θα περιμένει την καλή πρόταση και θα πράξει ανάλογα. Αν δεν έρθει, θα ανοίξει την πόρτα και στους πράσινους, ενδεχομένως και στους γαλαζοκίτρινους που αγωνίζεται σήμερα. Με τη σημείωση ότι ο ΑΠΟΕΛ δυσκολεύεται, πλέον, να ικανοποιήσει τις οικονομικές του απαιτήσεις, ενώ στην Ομόνοια αισιοδοξούν ότι το οικονομικό δεν είναι το πιο ψηλό εμπόδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ