aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Το παράδοξο με τους 10, τα «άχαστα» και το πρωτόγνωρο

Oμόνοια: Το παράδοξο με τους 10, τα «άχαστα» και το πρωτόγνωρο

Με δύο πρόσωπα εμφανίστηκε η Ομόνοια στον αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο (1-0) για τον β΄γύρο της διοργάνωσης. Οι πράσινοι ήταν κάκιστοι στο πρώτο μέρος πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις, ενώ στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γκαφούρ στο 45+1 ισορρόπησαν την αναμέτρηση και έχασαν κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχουν εκτός έδρας γκολ που θα διαφοροποιούσε τα δεδομένα στην υπόθεση πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: To πρόσωπο, η καθοριστική φάση και το πέναλτι που δεν δόθηκε

Στο 57’ ο Λόπεθ έδωσε στον Ντάρμπισαϊρ ο οποίος έκανε το πλασέ, απέκρουσε ασταθώς ο Βάλε και ο Λόπεθ εντελώς μόνος με την εστία έστειλε τη μπάλα ψηλά έξω. Επτά λεπτά αργότερα οι πράσινοι απώλεσαν άλλη μια ευκαιρία, όταν μετά από σέντρα του Ζίβετς, ο Ντάρμπισαϊρ έκανε το πλασέ, η μπάλα σταμάτησε στα σώματα και ο Σοάρες μόνος με τον Βάλε έστειλε τη μπάλα κατευθείαν στον κίπερ του Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: H… ντρίμπλα του Αυγουστή στη συνέντευξη Τύπου που προκάλεσε γέλιο

Ήταν η πρώτη φορά από τη μέρα που ανέλαβε την Ομόνοια ο Γιάννης Αναστασίου που το τριφύλλι δεν σκόραρε. Η νίκη των γαλάζιων με 1-0 δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον Απόλλωνα, αλλά το αποτέλεσμα αφήνει ελπίδες πρόκρισης στους πράσινους.

Η εικόνα των πρασίνων στο δεύτερο ημίχρονο δίνει μία νότα αισιοδοξίας ενόψει της συνέχειας, ενώ και το γεγονός ότι ο Απόλλωνας δεν αποδίδει στα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα καθιστούν εξαιρετικά ενδιαφέρον τον επαναληπτικό της 16ης Ιανουαρίου στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ