aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το «Παπαδόπουλος»… γίνεται ΓΣΠ, η ευκαιρία του Κυριακίδη

Ομόνοια: Το «Παπαδόπουλος»… γίνεται ΓΣΠ, η ευκαιρία του Κυριακίδη

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πριν ακριβώς τρεις μήνες, στις 19 Οκτωβρίου 2019, η Ομόνοια κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Λίγες μέρες προηγουμένως η Ομόνοια είχε χάσει τους Ουζόχο και Παναγή με σοβαρό τραυματισμό, αγωνιζόμενους και τους δύο με την εθνική τους ομάδα. Ο Κυριακίδης, ο τρίτος στη σειρά τερματοφύλακας, ήταν έτοιμος να υπερασπιστεί την εστία της Ομόνοιας στο ντέρμπι με την «Κυρία». Ωστόσο, ο Φαμπιάνο, με μια προπόνηση, «νίκησε» τον νεαρό στο νήμα λόγω εμπειρίας. Αν και ανέτοιμος, ο Βραζιλιάνος υπερασπίστηκε την «πράσινη» εστία και τα πήγε πολύ καλά.

Τώρα, ακριβώς έναν ημερολογιακό γύρο μετά, λίγο πριν το ντέρμπι με την Ανόρθωση, η Ομόνοια έχασε τον Φαμπιάνο. Και παρόλο που προέκυψε αναβολή της αγωνιστικής, με το «τριφύλλι» να είναι σε αναζήτηση πλέον έμπειρου τερματοφύλακα, όποτε κι αν ορισθεί το παιχνίδι, ο Κυριακίδης θα αγωνιστεί. Έστω κι αν μέχρι τότε η Ομόνοια έχει στο ρόστερ της άλλον τερματοφύλακα. Ο κανονισμός αναφέρει ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι ποδοσφαιριστές ήταν δηλωμένοι στα ρόστερ των ομάδων μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πριν ακόμα «ζεσταθεί», έγραψε 90λεπτο ο Κατελάρης

Η αναβολή δίνει τον χρόνο στον Κυριακίδη να προετοιμαστεί πιο εντατικά ενόψει τουλάχιστον του συγκεκριμένου αγώνα. Ο προπονητής τερματοφυλάκων, Ανδρέας Λουγκρίδης, καλείται να ετοιμάσει τον 21χρονο διεθνή με την Ελπίδων τερματοφύλακα από κάθε άποψη. Θα κληθεί να υπερασπιστεί την εστία της Ομόνοιας σ’ ένα τόσο δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Πρόκειται για τεράστια εμπειρία αλλά και ευκαιρία, την οποία θα θελήσει να αρπάξει από τα μαλλιά.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η μοίρα του Κυριακίδη λέει… Ανόρθωση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ