aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το παλεύουν για κάθοδο ξένων ομάδων

Ομόνοια: Το παλεύουν για κάθοδο ξένων ομάδων

Σε ξενοδοχείο στην Μηλιού της επαρχίας Πάφου κατέλυσε από χθες η αποστολή της Ομόνοιας. Από την στιγμή που λήφθηκε η απόφαση για μη μετάβαση στο εξωτερικό, οι πράσινοι αναζήτησαν περιοχή που προσφέρεται τόσο σε κλιματολογικές συνθήκες όσο και σε γηπεδικές εγκαταστάσεις. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο Πόλης Χρυσοχούς. Το ευχάριστο για τον Μπεργκ είναι ότι, η προετοιμασία κυλά ομαλά και δεν έχουν προκύψει απρόοπτα με τραυματισμούς, δείγμα ότι γίνεται σωστή δουλειά.

διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Φεύγουν προτάσεις για φορ και εξτρέμ!

Παράλληλα γίνεται μεγάλη προσπάθεια για εξεύρεση αντιπάλων για φιλικά παιχνίδια. Η προσπάθεια επικεντρώνεται σε κάθοδο ομάδων από το εξωτερικό. Στην Ομόνοια το παλεύουν για το κλείσιμο ενός δυνατού φιλικού αγώνα το προσεχές Σάββατο, 25 Ιουλίου. Τις επόμενες 1-2 μέρες θα διαφανεί εάν είναι εφικτό μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να διευθετηθεί η κάθοδος ομάδας για φιλικό παιχνίδι. «Ελπίζουμε να βρούμε καλές ομάδες για να έχουμε δυνατά φιλικά προετοιμασίας», η επιθυμία του Μπεργκ. Στις 4 Αυγούστου η Ομόνοια θα αναμετρηθεί με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ