aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το παίζει σε διπλό ταμπλό

Ομόνοια: Το παίζει σε διπλό ταμπλό

Την ώρα που στην Ομόνοια έχει εντοπιστεί ένα κρούσματα κορωνοϊού, η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για το πρώτο παιχνίδι στο νέο χρόνο που είναι με την Πάφος FC. Θα κληθεί την προσεχή Τετάρτη να ταξιδέψει στην Πάφο, για να δώσει ένα δύσκολο παιχνίδι που επιβάλλεται να κερδίσει για να ελπίζει σε υλοποίηση του στόχου της.

Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να αλλάξει πλήρως το αγωνιστικό πρόσωπό της, αφού πάει σ’ ένα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έχει επίσης υψηλές βλέψεις. Μάλιστα, προέρχεται από ένα μεγάλο «διπλό» επί της ΑΕΚ. Ο Μπεργκ για το προσεχές παιχνίδι δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Λανγκ, τον τραυματία Σέχου, αλλά και τους διεθνείς Ουζόχο και Μπασιρού που θα δηλώσουν το «παρών» τους στο Κόπα Άφρικα. Ο Φαμπιάνο θα επανέλθει κάτω από τα δοκάρια, ενώ πλησιάζει και η επάνοδος του Γιούστε.

Παράλληλα με την προετοιμασία της ομάδας, εντείνεται η προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ. Διαφάνηκε πως η Ομόνοια έχει την ανάγκη από κάποιες προσθήκες, με ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να ανεβάσουν το επίπεδό της. Η προσπάθεια επικεντρώθηκε στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με εμβολιασμό της με ανασταλτικό και επιτελικό μέσο. Οι πράσινοι δεν αδιαφορούν και για επιθετικό, ενώ στο προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι και με τον Ασάντε.

Υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που εντοπίστηκαν και είναι σε στάση αναμονής, με τους Μπεργκ και Ταραπουλούζη να εξαντλούν τα χρονικά περιθώρια θέλοντας να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Ωστόσο, επικρατεί και η άποψη ότι αν δεν έλθουν τώρα που το έχει ανάγκη η ομάδα, ίσως αργότερα να είναι αργά. Από την άλλη, δεν θα γίνουν μετεγγραφές χάρη των μετεγγραφών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ