aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το όραμα του Μπεργκ συμβαδίζει με την επιθυμία του

Ομόνοια: Το όραμα του Μπεργκ συμβαδίζει με την επιθυμία του

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Όταν ένας προπονητής, στην προκειμένη περίπτωση ο Χένινγκ Μπεργκ, λέει πως θέλει να ανανεώσει και μείνει για πολλά χρόνια σε μια ομάδα, πάει να πει ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος με αυτά που βιώνει και ότι έχει ένα όραμα. Κι ο Νορβηγός τεχνικός έχει όραμα στην Ομόνοια και δεν είναι άλλο από το να την επαναφέρει στις επιτυχίες με την κατάκτηση τίτλων. «Θα ήθελα να μείνω πολλά χρόνια, όμως στο ποδόσφαιρο ξέρουμε όλοι πως εάν υπάρχει ένα διάστημα που δεν έρχονται τα αποτελέσματα, ο κόσμος θέλει να φύγεις», ήταν το σχόλιο για το μέλλον του.

Όπως τόνισε ο ίδιος στην διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε μέσω της σελίδας του συλλόγου στο Facebook, δε θέλει να γίνει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον της Ομόνοιας, όχι γιατί δεν έχει σε εκτίμηση τον θρύλο κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά γιατί θέλει να είναι ο Μπεργκ της Ομόνοιας. «Θέλω να είμαι ο εαυτός μου», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα σε σχετική ερώτηση.

Διαβάστε επίσης: 

Ο Μπεργκ για άλλη μια φορά δεν θέλησε να μιλήσει για πρωτάθλημα παρά το γεγονός ότι η ομάδα του βρίσκεται στην πρώτη θέση. Τουλάχιστον για φέτος αφού όπως είπε: «αναμένουμε τις αποφάσεις των αρμοδίων εάν θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα». Ωστόσο, ο 51χρονος τεχνικός δεν έκρυψε την επιθυμία του να θέσει ως στόχο από την αρχή της επόμενης σεζόν τον τίτλο, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει φέτος. «Θα θέλαμε ναι εάν τα πράγματα ολοκληρωθούν φυσιολογικά και ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά κανονικά, να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα τη νέα χρονιά. Είναι δύσκολο να κάνεις τώρα μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς, όμως ναι αν όλα πάνε καλά φέτος θα θέλαμε και τη νέα χρονιά να το διεκδικήσουμε».

Από τις τοποθετήσεις του σε ερωτήσεις που δέχθηκε από οπαδούς σε ό,τι αφορά στα θέματα προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν, φάνηκε ξεκάθαρα πως ο στόχος όλων στην Ομόνοια δεν είναι να χτιστεί η ομάδα από την αρχή όπως τις προηγούμενες σεζόν. Σε μεγάλο βαθμό, δηλαδή, θα διατηρηθεί ο βασικός κορμός, ενώ για τους δανεικούς θα γίνει προσπάθεια να παραμείνουν στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ