aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Το νεότερο με Ουζόχο και η «συνταγή» για παραμονή Ακιντόλα

Oμόνοια: Το νεότερο με Ουζόχο και η «συνταγή» για παραμονή Ακιντόλα

Σε τρία μέτωπα χωρίζεται ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ομόνοιας, χωρίς να αποκλείεται στην πορεία της μετεγγραφικής περιόδου να προκύψει και τέταρτο. Ποια είναι αυτά; Η απόκτηση επιθετικού, η παραμονή του Ακιντόλα στο «Ηλίας Πούλλος» και το ξεκαθάρισμα στην περίπτωση Ουζόχο.

Η Ομάδα Προγραμματισμού συνεχίζει με υπομονή και επιμονή να αναζητεί επιθετικό που θα πληροί τα κριτήρια που τέθηκαν, χωρίς ακόμη να έχει καταλήξει στον εκλεκτό, ενώ την ίδια ώρα έχει και εναλλακτικές επιλογές μία εκ των οποίων είναι ο Αντρίγια Πάβλοβιτς.

Όσον αφορά στον Ακιντόλα, επικρατεί και γι’ αυτή την περίπτωση «η υπομονή είναι… χρυσός». Προπονείται ατομικά στο «Ηλίας Πούλλος» και αναμένει κι αυτός τις εξελίξεις. Επιθυμεί παραμονή του στην Ομόνοια και όσο περνά ο χρόνος, επικρατεί η άποψη ότι λειτουργεί υπέρ της επιθυμίας των πρασίνων και του ποδοσφαιριστή. Βάζουν πίεση προς τη Μίντιλαντ να ενδώσει και να ανάψει πράσινο για παραμονή του Νιγηριανού στο ρόστερ της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Kίκο: Οι δύο λόγοι για τους οποίους επέλεξε την Ομόνοια (video)

Εξελίξεις αναμένονται προσεχώς και για τον Ουζόχο, που εκτός απροόπτου θα συνεχίσει στο «τριφύλλι», απομένει να προκύψει διοικητική εξέλιξη στη Λα Κορούνια, που θα επιτρέψει στην Ομόνοια να συζητήσει το ενδεχόμενο αγοράς του ποδοσφαιριστή. Παρόλο που τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, οι ενδείξεις είναι θετικές.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Φανατική οπαδός των Μπάρσα και Γιούβε!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ