aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το μυαλό αλλού, το δοκάρι και το… άχαστο!

Ομόνοια: Το μυαλό αλλού, το δοκάρι και το… άχαστο!

Έμεινε λοιπόν στο 0-0 η Ομόνοια στη χθεσινή συνέχεια του διακοπέντος αγώνα της 6ης Μαρτίου με τον Εθνικό στο Δασάκι. Ήταν πασιφανές πάντως ότι οι «τριφυλλοφόροι» είχαν περισσότερο το μυαλό τους στην αναμέτρηση του Κυπέλλου, την Τρίτη του Πάσχα κόντρα στην Ανόρθωση.

Γεγονός που επιβεβαίωσε εμμέσως και ο Νίλ Λένον: «Έχω δει αρκετά φετινά παιχνίδια της Ανόρθωσης, είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι καλό που το πρώτο ματς είναι εκτός έδρας. Ανυπομονούμε για τα παιχνίδια. Είναι θετικό το ότι δεν προέκυψαν σήμερα προβλήματα τραυματισμών και τώρα έχουμε 5-6 μέρες να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι».

Ναι μεν η Ομόνοια ήταν καλύτερη, πιο πιεστική και πιο απειλητική, αλλά κατέγραψε ένα δοκάρι με τον Γιούστε (34’) και μια χαμένη ευκαιρία του Τσέποβιτς, απ’ αυτές που δεν χάνονται. Στις καθυστερήσεις, από πέντε μέτρα φάτσα με τα ανυπεράσπιστα γκολπόστ, κατέφερε να στείλει την μπάλα ψηλά άουτ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ