aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το μονοπάτι των ονείρων της στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ομόνοια: Το μονοπάτι των ονείρων της στο Τσάμπιονς Λιγκ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ 

Στα ευρωπαϊκά κύπελλα, όταν θεωρείσαι ο «μικρός» αναμένεις να σου χαμογελάσει η τύχη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση υπερβάλλοντας εαυτόν. Η Ομόνοια, μετά από απουσία τριών χρόνων από τα Κύπελλα Ευρώπης, θα πέσει στη «μάχη» για τη διάκριση, προσδοκώντας να φθάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

Για την ώρα «παίζεται» ακόμη από ποιο μονοπάτι θα τραβήξει για τα όνειρά της… Από αυτό του α’ προκριματικού γύρου (18/19 Αυγούστου) ως «δυνατή» ή από αυτό του β’ προκριματικού (25/26 Αυγούστου) ως «αδύνατη». Αυτό θα το γνωρίζει στις 7 Αυγούστου. Το αποτέλεσμα θα το καθορίσουν τα αποτελέσματα τριών αγώνων της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ της φετινής διοργάνωσης που ακόμη τρέχει λόγω κορωνοϊού.

Η Ομόνοια για να υπερπηδήσει έναν γύρο θα αναμένει και θα είναι φανατική οπαδός της Μπαρσελόνα, της Γιουβέντους και της Μπάγερν. Η πρώτη να θέσει νοκ άουτ τη Νάπολι (1-1 το πρώτο ματς), η ιταλική ομάδα να αποκλείσει τη Λιόν (1-0 το πρώτο παιχνίδι) και η Γερμανοί να τελειώσουν τη δουλειά απέναντι στην Τσέλσι, μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι 500.000 ευρώ του Ιντέγε

ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟΝ Α’ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ

Φόλα Ες (Λουξεμβούργο), Ντιουργκόρτεν (Σουηδία), Μπούντουτσνοστ (Μαυροβούνιο), Φλόρα Ταλίν (Εσθονία), Ντιναμό Μπρεστ (Λευκορωσία), Ρίγα (Λετονία), Κονάχ΄ς Κουάι (Ουαλία), Κόλετζ Γιουρόπα (Γιβραλτάρ), Κλάκσβικ (Νήσοι Φερόε), Κουόπιον (Φινλανδία), Ρέικιαβικ (Ισλανδία), Αραράτ-Αρμενία (Αρμενία), Τίρανα (Αλβανία), Φλοριάνα (Μάλτα) και Σίλεκς (Σκόπια). Απομένουν άλλες δύο ομάδες. Η μία θα προκύψει από τον προ προκριματικό γύρο, ενώ η άλλη θα είναι είτε η Δυναμό Τιφλίδας είτε η Τσέλιε Σλοβενίας.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Η πολωνική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Φάνο Κατελάρη

ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟΝ Β’ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ

Σέλτικ (Σκωτία), Αστάνα (Καζακστάν), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν), Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Μόλντε (Νορβηγίας), Μίντιλαντ (Δανίας) και μία εκ των Γιούνγκ Μπόις (Ελβετία) και Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβίας) που θα προκύψει από τον πρωταθλητή της Ελβετίας. Εάν στεφθεί πρωταθλήτρια η Γιουνγκ Μπόις τότε θα είναι στους ισχυρούς, ενώ εάν το τρόπαιο πάει στην Σεν Γκάλεν τότε η ελβετική ομάδα θα είναι ανίσχυρη και τη θέση θα πάρει η Σερίφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ