aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το μόνο θέμα συζήτησης η απόδραση από το Τσίρειο

Ομόνοια: Το μόνο θέμα συζήτησης η απόδραση από το Τσίρειο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η χθεσινή ήταν άλλη μία ημέρα παρέλασης παικτών της Ομόνοιας στον ελλαδικό Τύπο, συγκεκριμένα των Φαμπιάνο (ΑΕΚ) και Λοΐζου Λοΐζου (Ολυμπιακός), αλλά στο «Ηλίας Πούλλος» το θέμα συζήτησης που κυριαρχεί είναι ένα: να αποδράσει το «τριφύλλι» από το Τσίρειο με το τρίποντο στο αυριανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Η σημασία του παιχνιδιού στη Λεμεσό είναι χιλιοειπωμένη και οι πράσινοι θέλουν να καρπωθούν τα οφέλη πιθανής νίκης, που θα τους κάνει ακόμη πιο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, από την άλλη, δεν θέλουν να φορτωθούν περισσότερη πίεση και προσπαθούν να το δουν σαν άλλο ένα ντέρμπι από τα έξι που απέμειναν.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Εκτός πολλοί παίκτες λόγω Εθνικών, κομμάτι μιας πετυχημένης ομάδας»

Ο Χένινγκ Μπεργκ θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία των πρασίνων για το αυριανό ντέρμπι. Όπως γράψαμε και χθες, απόντες στο μεθαυριανό βαρύνουσας σημασίας παιχνίδι του Τσιρείου θα είναι ο τιμωρημένος Μίχαλ Ντούρις και ο ποδοσφαιριστής που διαγνώστηκε θετικός σε έλεγχο Covid-19.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ