aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το μετεγγραφικό… δοκάρι με Αΐρτον και τα νεότερα με Κακουλλή, Χούπερ

Ομόνοια: Το μετεγγραφικό… δοκάρι με Αΐρτον και τα νεότερα με Κακουλλή, Χούπερ

Μετεγγραφικό… δοκάρι είχε η Ομόνοια στις τελευταίες ώρες πριν τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Οι πράσινοι έφτασαν πολύ κοντά στην απόκτηση του Αΐρτον από την Ατλέτικο Γκοϊανένσε, όμως την τελευταία στιγμή οι διαπραγματεύσεις οδηγήθηκαν σε ναυάγιο.

Ο λόγος σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι η αλλαγή στάσης της βραζιλιάνικης ομάδας, η οποία αρχικά είχε αποδεχτεί την πρόταση των πρασίνων, όμως στη συνέχεια προέβαλε αντίσταση, παρά την πίεση και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για 24χρονο Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2024. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Παλμέιρας, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης σε Οέστε, Κρουζέιρο και Σεαρά.

Την ίδια ώρα, η προσοχή όλων είναι στραμμένη στον αυριανό (19:00) εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση. Ο Γιανίκ Φερέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ανδρόνικο Κακουλλή, ο οποίος υπέστη θλάση και θα απουσιάσει για περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες, αλλά και τον Γκάρι Χούπερ, που αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και θα μείνει εκτός για δύο με τρεις εβδομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ