aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το μέλλον τους θα εξαρτηθεί από τον τεχνικό διευθυντή

Ομόνοια: Το μέλλον τους θα εξαρτηθεί από τον τεχνικό διευθυντή

TΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την Κυριακή, απέναντι στον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, είναι η τελευταία υποχρέωση της ομάδας για την τρέχουσα σεζόν. Από την Τρίτη, όπως πληροφορούμαστε, οι ξένοι ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσουν με προορισμό την πατρίδα τους για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Είτε διατηρούν συμβόλαιο είτε όχι. Χθες, αντιπροσωπεία της διοίκησης βρέθηκε στο «Ηλίας Πούλλος» και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Τους ενημέρωσε για την κατάσταση στον σύλλογο, πως γίνεται προσπάθεια για να τακτοποιηθούν οικονομικά βάσει συμβολαίου.

Διαβάστε επίσης: O Κατελάρης συγκινεί και συγκλονίζει! (pics)

Παράλληλα τους έγινε ξεκάθαρο πως, για το μέλλον τους θα αποφασίσει ο τεχνικός διευθυντής που θα προσληφθεί αναλόγως και με το τι θα επικρατήσει μετά την Καταστατική Συνέλευση στις 29 Μαΐου. Οπόταν, θα γνωρίζουν εάν θα διατηρηθούν στο ρόστερ ή όχι, είτε διατηρούν συμβόλαιο είτε όχι, αρχές Ιουνίου. Εάν όσων λήγει το συμβόλαιό τους 31 Μαΐου και επιθυμούν να συνεχίσουν σε άλλην ομάδα, σαφώς και θα μπορούν να το κάνουν αφού από την 1η Ιουνίου θα είναι ελεύθεροι.

Διαβάστε επίσης: Τα τρία βάσανα του τριφυλλιού

Των ποδοσφαιριστών που λήγει το συμβόλαιό τους τέλος Μαΐου είναι οι ακόλουθοι: Γουίλιαμ Σοάρες, Βύντρα, Μπρέεφελντ, Αραούζο (δανεικός), Σόλομον (δανεικός), Χριστοδούλου, Παναγιώτου, Βασιλείου, Σοφοκλέους. Για τον Αραούζο, εάν η Ομόνοια το θελήσει μπορεί να καταβάλει ένα ποσό της τάξης των 50.000 ευρώ και να τον κάνει «δικό» της.

Διαβάστε επίσης: Χριστοφίδη: «Η δική μας γνωμάτευση λέει 50%+1 ψήφων»

Διαβάστε επίσης: Ρόης Πογιατζιή: «Δεν τηρούνται οι σωστές διαδικασίες από το Δ.Σ.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ