aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το μεγάλο στοίχημα για τον Φαμπιάνο

Ομόνοια: Το μεγάλο στοίχημα για τον Φαμπιάνο

Ο Φαμπιάνο, που έστρεψε τα φώτα πάνω του στη διάρκεια της λήξασας σεζόν με τις επεμβάσεις του και την τεράστια συμβολή στην πιο πετυχημένη σεζόν στην ιστορία της Ομόνοιας, βρίσκεται και σήμερα στο προσκήνιο. Αποτελεί το πιο «ζεστό» όνομα του καλοκαιριού και θα έλεγε κανείς απόλυτα λογικά, βάσει του τι έδειξε στο προηγούμενο διάστημα. Ήταν ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη συμβολή στην ευρωπαϊκή πορεία της Ομόνοιας αλλά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και δη τριών μεγάλων της Ελλάδας, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, κολακεύει τους ανθρώπους της Ομόνοιας για την επιλογή τους.

Και επειδή στην Ομόνοια δεν είναι διατεθειμένοι να ξεπουλήσουν τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του περσινού πρωταθλήματος, έκοψαν νωρίς τη φόρα του Ολυμπιακού. Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει την αξία του και ο Φαμπιάνο δεν θα παραχωρηθεί με ποσό που δεν ανταποκρίνεται και πλησιάζει την αξία του. Το μεγάλο στοίχημα για το «τριφύλλι» είναι να διατηρήσει τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα στο ρόστερ του πέρα από το 2022 που λήγει το υφιστάμενο συμβόλαιο. Καθόλου τυχαία η προσπάθεια που άρχισε νωρίς, δείχνοντας την εκτίμηση στο πρόσωπο του Φαμπιάνο, κάτι που έχει αναγνωρίσει ο ίδιος και όσο προχωρούν οι διαπραγματεύσεις βρίσκεται και όλο και πιο κοντά στην υπογραφή για επέκταση της συνεργασίας του με τον σύλλογο της Λευκωσίας.

Όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές και η μετεγγραφική περίοδος βρίσκεται στο ξεκίνημά της, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Γιατί, από τη στιγμή που το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι υπαρκτό, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να επανέλθει με πρόταση που να μην αφήνει περιθώρια στην Ομόνοια για παραχώρηση του 33χρονου τερματοφύλακα.

Ωστόσο, όπως διαμορφώνεται το σκηνικό και με τη θέληση που υπάρχει και από τις δύο πλευρές, το ενδεχόμενο να δώσουν τα χέρια Ομόνοια και Φαμπιάνο για επέκταση της συνεργασίας τους όλο και φαντάζει υπαρκτό. Θα αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Ομόνοιας επί Σταύρου Παπασταύρου. Ο Βραζιλιάνος είναι σε θέση να αποτελέσει τον άσο στο μανίκι στην προσπάθεια των πρασίνων για νέες επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.

Ο Φαμπιάνο έχει όλο το πακέτο για να βάλει την υπογραφή του σε νέες επιτυχίες για την Ομόνοια. Και επειδή μια ποδοσφαιρική ομάδα αρχίζει από τον άσο και αποδεδειγμένα οι ομάδες που είχαν σπουδαίο τερματοφύλακα πέτυχαν πολλά, για το «τριφύλλι» αποτελεί προτεραιότητα η διατήρηση του Βραζιλιάνου για ακόμη αρκετά χρόνια στο ρόστερ του. Είναι κεφάλαιο που οι πράσινοι επιθυμούν να κλείσει το συντομότερο και έβαλαν πλώρη για οριστική συμφωνία που θα οδηγήσει στις υπογραφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ