aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το μέγα ερώτημα που ψάχνει απάντηση

Ομόνοια: Το μέγα ερώτημα που ψάχνει απάντηση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με φόρα και τεράστια δυναμική από την πρόκρισή της στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ομόνοια υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΓΣΠ (18:30, Primetel1) και ως μοναδικό στόχο έχει τη νίκη. Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Ανόρθωση (1-1), οι πράσινοι είναι επικεντρωμένοι στο σημερινό ντέρμπι και θέλουν επάνοδο στις επιτυχίες και αμέσως μετά θα σκεφτούν την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά την προσεχή Τετάρτη.

Μπορεί η ομάδα να είναι συγκεντρωμένη μετά από τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ή να μην σκέφτεται το σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση; Την απάντηση μπορεί να τη δώσει μόνο η ίδια στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ.

Γιατί, έχει δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια ομάδα που και φέτος παρουσιάζεται απαιτητική. Ωστόσο, οι πράσινοι με τον κόσμο τους, που θα στήσει πάρτι για να ευχαριστήσει τεχνικό τιμ και παίκτες, παρουσιάζονται αποφασισμένοι για το τρίποντο και τη διατήρηση του αήττητου στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ