aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το μαρτύριο δεν έχει τέλος…

Ομόνοια: Το μαρτύριο δεν έχει τέλος…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα… Μια από τα ίδια η εμφάνιση της Ομόνοιας και στον προχθεσινό αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, με αποτέλεσμα να δεχθεί άλλη μια ήττα. Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη και 14η στο πρωτάθλημα. Τριάντα αγώνες, δεκατέσσερις ήττα για την Ομόνοια, μόλις 10 νίκες και 6 ισοπαλίες. Επίσης, τα 34 γκολ ενεργητικό αποτελούν την χειρότερη επιθετική γραμμή από τις ομάδες της εξάδας, ενώ τα 41 γκολ παθητικό τα περισσότερα μαζί με ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα. Κυριολεκτικά πάτωσε σε όλα. Άλλη μια τραγική σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και όλοι στον Σύλλογο της Λευκωσίας και κυρίως ο κόσμος της ομάδας αναμένει να τελειώσει το μαρτύριο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το «θολό» τοπίο με Ντάρμπισαϊρ και η σημαντική… επιστροφή του

Μετά την «πεντάρα» από την Νέα Σαλαμίνα, ο κόσμος της Ομόνοιας ανέμενε ότι οι ποδοσφαιριστές θα έβγαζαν εγωισμό, θα προσπαθούσε με κάποιο τρόπο να ξεπλύνουν την ντροπιαστική ήττα. Μάταια όμως. Σε 53 λεπτά αγώνα η Ομόνοια ήταν πίσω στο σκορ με 0-3. Ακολούθως, αφού χαλάρωσε και ο αντίπαλος, μείωσε σε 2-3 και μπορούσε αν ήταν πιο εύστοχη να σώσει έστω τον βαθμό. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποτελεί σημείο αναφοράς η αντίδραση για ένα μικρό χρονικό διάστημα, με τον Αναστασίου να λέει: «Κρατάμε την αντίδραση». Είσαι η Ομόνοια και δεν μπορεί να χάνεις τέταρτο σερί ματς και να κάνεις λόγω για αντίδραση.

Δεν υπάρχει κίνητρο για τους παίκτες, που σφυρίζουν αδιάφορα σε κάθε παιχνίδι, αυξάνοντας τον προβληματισμό αλλά και την ορφή του κόσμου της ομάδας. Ακόμη, κάτι το οποίο σχολιάζεται αρνητικά για το πρόσφατο ματς, είναι πως ο Αναστασίου άρχισε τον αγώνα έχοντας στην ενδεκάδα μόλις ένα Κύπριο ποδοσφαιριστή, γεγονός που θα επιφέρει πρόστιμο στον Σύλλογο. Σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, θα μπορούσε να δώσει την ευκαιρία τουλάχιστον σε άλλον ένα. Κανείς νεαρός Κύπριος δεν χρησιμοποιήθηκε, ούτε ο Χαραλάμπους που πήρε χρόνο συμμετοχής σε προηγούμενα ματς.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τελειώνει η σεζόν, υπομονή…

Επιπλέον, ο Ελλαδίτης τεχνικός επικρίνεται για το γεγονός ότι δεν πραγματοποίησε τρίτη αλλαγή. Προβληματισμός εκ νέου για τον τρόπο που λειτουργεί ο προπονητής της Ομόνοιας, με τα «πυρά» του κόσμου όλο και να αυξάνονται, κι ας υπάρχει διάθεση από τη διοίκηση να στηριχθεί και να συνεχίσει στη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ