aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το Κόπα Άφρικα «φέρνει»... βασικό δεξί μπακ

Ομόνοια: Το Κόπα Άφρικα «φέρνει»… βασικό δεξί μπακ

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Η 33η έκδοση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ευρύτερα γνωστό ως Κόπα Άφρικα, που θα γίνει στις αρχές του 2022 στο Καμερούν (καλώς εχόντων των πραγμάτων και Covid-19 επιτρέποντος) θα είναι διαφορετική από όλες τις άλλες.

Και αυτό γιατί το επόμενο κύπελλο Αφρικής σύμφωνα με την FIFA θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Καμερούν από τις 15 Ιανουαρίου ως τις 28 Φεβρουαρίου. Στη διοργάνωση έχει ήδη κλείσει θέση η Νιγηρία του Αμπντουλαχί Σέχου. Κάτι που σημαίνει ότι αν υπολογίσουμε το διάστημα που οι σύλλογοι υποχρεούνται να παραχωρήσουν τους διεθνείς για μία μίνι προετοιμασία, τότε μπορεί να μιλάμε ακόμα και για δίμηνη απουσία από τις υποχρεώσεις της Ομόνοιας τη νέα σεζόν εάν οι «πράσινοι αετοί» πάει μακριά στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» Οκριασβίλι στον Active: «Έχω προτάσεις από Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ!»

Με δεδομένη την αποχώρηση του Χάρη Μαυρία η ομάδα προγραμματισμού των πρασίνων όχι μόνο θα κινηθεί στη μετεγγραφική αγορά γι’ απόκτηση δεξιού μπακ, αλλά θα επιδιώξει να πάρει στο «Ηλίας Πούλλος» ποδοσφαιριστή, ο οποίος να είναι σε θέση να επωμιστεί τον ρόλο βασικού αν όχι σε ολόκληρη τη σεζόν σε μεγάλο μέρος της. Τη θέση του δεξιού μπακ κάλυψε στη διετία παραμονής του στην Ομόνοια αρκετές φορές και ο Τόμας Χούμποτσαν, όμως στη λήξασα σεζόν χρησιμοποιήθηκε περισσότερο στο κέντρο της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το παζλ του Γκάγιας Ζαχίντ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ