aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το κενό του Σέρινταν είναι πολύ έντονο

Ομόνοια: Το κενό του Σέρινταν είναι πολύ έντονο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ήταν κάτι που προβλημάτισε τη διοίκηση της Ομόνοιας η απόφαση για παραχώρηση ή όχι του Κίλιαν Σέρινταν στη Γιαγκελόνια. Ωστόσο, η προσφορά του πολωνικού συλλόγου κρίθηκε συμφέρουσα για το σωματείο, γι’ αυτό είπε το «ναι», με τον Ιρλανδό να αποχωρεί τέλος Φεβρουαρίου. Παρόλο που πέρασε ενάμιση μήνας από τη φυγή του «Σέρι», στην Ομόνοια ψάχνουν ακόμη τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του.

Σίγουρα άλλο Σέρινταν δεν έχουν οι πράσινοι στο ρόστερ τους. Όσοι ποδοσφαιριστές κι αν κλήθηκαν να αγωνιστούν στη θέση του αριστερού εξτρέμ, δεν πρόσφεραν αυτά που προσδοκούσε το τεχνικό τιμ. Αζίζ, Κύπρου, Ρουσιάς και Μαργκάσα κλήθηκαν και κάλυψαν τη συγκεκριμένη θέση, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. Προχθές το πρώτο γκολ του «τριφυλλιού» ήλθε από τη θέση του αριστερού εξτρέμ, με τον Χριστοφή, που άλλαζε συχνά θέση με τον Αζίζ, να σκοράρει με το δεξί.

Η περίπτωση παραχώρησης του Σέρινταν είναι ενδεικτική της οικονομικής στενότητας του σωματείου. Εάν ήταν υγιής οικονομικά, η διοίκηση θα το σκεφτόταν και δυο και τρεις φορές να αφήσει τον ποδοσφαιριστή στα μέσα της σεζόν να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ