aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το… κενό στον «άσο»

Ομόνοια: Το… κενό στον «άσο»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Νιγηρία προχώρησε κι άλλο στο Κόπα Άφρικα, έφθασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης και την Κυριακή θα αναμετρηθεί απέναντι στη Σενεγάλη. Η νέα πρόκριση της Νιγηρίας συνεχίζει να κρατά μακριά από τις προπονήσεις της Ομόνοιας τον Φρανσίς Ουζόχο. Μια θετική εξέλιξη για την εθνική ομάδα του 20χρονου τερματοφύλακα αλλά αρνητική για την Ομόνοια, που στερείται της παρουσίας τους στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μάλιστα, ο Ουζόχο θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη Νιγηρία, τουλάχιστον στις 17 Ιουλίου αφού και να αποκλειστεί στα ημιτελικά, θα δώσει αγώνα για διεκδίκηση της 3ης θέσης στη διοργάνωση. Σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό, αυτός θα γίνει την επόμενη Παρασκευή, 19 του μήνα. Η αποστολή της Ομόνοιας αναχωρεί την Τρίτη για την Πολωνία, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο Ουζόχο θα συνεχίσει να είναι απόντας, ενώ είναι πιθανό να του παραχωρηθεί και ολιγοήμερη άδεια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ανακοίνωσε το… δεξί χέρι του Μπεργκ!

Σαφώς και πρόκειται για μια εξέλιξη που δεν επιθυμούσαν στην Ομόνοια, παρόλο που συνάπτοντας συνεργασία με τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα, γνώριζαν πως είναι με την αποστολή της Νιγηρίας στο Κόπα Άφρικα. Ίσως, όμως, να μην υπολόγιζαν ότι θα φθάσει τόσο μακριά. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την αποχή που είχε ο Κωνσταντίνος Παναγή λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε, που δεν του επιτρέπει ακόμη να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, δημιουργεί ένα… κενό στον «άσο». Στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχουν ο νεοαποκτηθέντας, Χαράλαμπος Κυριακίδης και Αλέξανδρος Αντωνίου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πλησιάζουν οι επόμενες μετεγγραφές

Οι τερματοφύλακες που θα αποτελέσουν τις δύο πρώτες επιλογές για τη θέση κάτω από τα δοκάρια δεν είναι διαθέσιμοι τουλάχιστον σ’ αυτό το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας. Αναπόφευκτα το πρόγραμμα του Λουγκρίδη βγαίνει με τους μικρούς. Η όσο το δυνατό συντομότερη ένταξη του Ουζόχο στις προπονήσεις, θα βοηθήσει τον ίδιο να μάθει τους συμπαίκτες του και αυτοί τον ίδιο. Άλλωστε, η αμυντική γραμμή αλλάζει ριζικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ