aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το… κάτι παραπάνω του «βιονικού» Κούσουλου

Ομόνοια: Το… κάτι παραπάνω του «βιονικού» Κούσουλου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Οι Μάρκο Τσέποβιτς και Μαρίνος Τζιωνής «υπέγραψαν» με τα γκολ τους την ψεσινή νίκη 2-0 της Ομόνοιας εις βάρος του Ολυμπιακού στο ΓΣΠ. Δεν ήταν, όμως, οι μόνοι που είχαν σημαντική συμβολή στο 20ό  τρίποντο των πρασίνων στο πρωτάθλημα. Τα φώτα δικαίως μπορούν να πέσουν και στον Ιωάννη Κούσουλο, ο οποίος έβαλε το… πόδι του για να σημειωθούν τα δύο τέρματα.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Ασάντε, η διάγνωση για Λοΐζου

Πρώτα, με προσπάθεια διείσδυσης στην αντίπαλη περιοχή, κέρδισε το φάουλ στο 22’ από το οποίο άνοιξε το σκορ ένα λεπτό αργότερα ο Σέρβος επιθετικός.

Ύστερα, με μακρινή πάσα ακριβείας, που θα ζήλευε ακόμα και ο… Ντέιβιντ Μπέκαμ, έβγαλε μόνο τον Κύπριο διεθνή μεσοεπιθετικό με τον Νεόφυτο Μιχαήλ, δίνοντάς του την ευκαιρία να «σκοτώσει» το ματς στο 90’+3.

Ο Κούσουλος που «τρέχει» με 43 συμμετοχές και 3.140 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις, πέρα από τα τέσσερα γκολ που πέτυχε, έχει συμβάλει λοιπόν και σε άλλα τρία τέρματα. Διότι πέραν των δύο ψεσινών ενεργειών του που βοήθησαν τους επιθετικούς να σκοράρουν, είχε κερδίσει και το πέναλτι από το οποίο άρχισε ο δρόμος για το 3-0 στη Λάρνακα εις βάρος της ΑΕΚ, με την εκτέλεση του Φώτη Παπουλή.

Και όλα αυτά, ασφαλώς, είναι απλώς το κάτι παραπάνω που προσφέρει σε σχέση με τα κυρίως καθήκοντά του, πρωτίστως ως ανασταλτικός χαφ και λιγότερο ως αμυντικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ