aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το καλύτερο συστατικό

Ομόνοια: Το καλύτερο συστατικό

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πήρε το ζητούμενο, κέρδισε ηρεμία, όσο νωρίς κι αν είναι. Για την Ομόνοια ήταν πολύ σημαντικό να φθάσει στο τρίποντο στην πρεμιέρα, ώστε να μπορέσει να δουλέψει με καθαρό μυαλό στη συνέχεια. Άλλωστε, ήταν κάτι που επισήμανε και ο Χουάν Κάρλος Ολίβα στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς του Σαββάτου.

«Είναι θετικό γιατί φεύγουμε από μια νίκη και έχουμε τρεις εβδομάδες για να δουλέψουμε. Αν ήταν αρνητικό το αποτέλεσμα ίσως να ήταν δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός. Βάσει και του πώς εξελίχθηκαν οι προηγούμενες σεζόν, με την κατάληξή τους να ήταν αρνητική για την Ομόνοια, η υπομονή φαντάζει ως το καλύτερο συστατικό.

Μόνο έτσι θα μπορέσει να κάνει βήματα προόδου. Η πίστωση χρόνου θα βοηθήσει την ομάδα, που είναι νέα. Η προσθήκη πολλών νέων ποδοσφαιριστών επιβάλλει χρόνο για να γίνουν σύνολο και να βγάλουν καλή εικόνα, με συνοχή και αυτοματισμούς. Φαντάζει αδύνατο μια νέα ομάδα να… τρελαίνει κόσμο με το «καλημέρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ