aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Το καλό» μεταφέρεται στο Τσίρειο

Ομόνοια: «Το καλό» μεταφέρεται στο Τσίρειο

Από το «αιώνιο»… στη Λεμεσό η Ομόνοια για να «τριτώσει το καλό». Από τη στιγμή που το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ διακόπηκε, η Ομόνοια θα ψάξει την τρίτη διαδοχική νίκη της απέναντι στην ΑΕΛ στο Τσίρειο. Ως γνωστόν, προηγήθηκαν οι επιτυχίες επί του Εθνικού στο Δασάκι (2-0) και του Άρη στο ΓΣΠ (3-0).

Διαβάστε επίσης: Προχώρησε στην επέμβαση ο Γιούστε, τα παιχνίδια που χάνει

Θα είναι η πρώτη φετινή επίσκεψη του «τριφυλλιού» στη Λεμεσό και θα επιδιώξει να συνδυαστεί με νικηφόρο αποτέλεσμα. Όπως έγινε και απέναντι στις άλλες δύο ομάδες της Λεμεσού, αλλά στο ΓΣΠ, αφού πέρα από τον Άρη επικράτησε και του Απόλλωνα. Πάει, λοιπόν, για το απόλυτο με αντιπάλους τις ομάδες της πόλης, θέλοντας να πάρει τον αέρα τους, αλλά και για να πατήσει ακόμη πιο δυνατά το πόδι στο γκάζι που θα την… απογειώσει.

Η Ομόνοια το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στα καλύτερά της. Πέτυχε δύο διαδοχικές νίκες για πρώτη φορά στη σεζόν, δεν έχασε στα δύο ευρωπαϊκά ματς με Βασιλεία στο ΓΣΠ και Καραμπάχ στο Μπακού. Γενικώς παρουσιάζει διαφορετική εικόνα σε σχέση με το ξεκίνημα, βρίσκει ρυθμό και δείχνει να επανέρχεται στον ίσιο δρόμο.

Το «αιώνιο» ντέρμπι, που μπορούσε με νίκη να της δώσει φτερά για να πετάξει πιο ψηλά, πάει παρακάτω. Όμως, τα φτερά μπορεί να της τα δώσει και το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Εναπόκειται στους ποδοσφαιριστές να δώσουν συνέχεια στις καλές παρουσίες και κυρίως στα νικηφόρα αποτελέσματα. Το μηδέν παθητικό, είναι ένα από τα στοιχεία που φωνάζουν ότι οι πράσινοι βρίσκουν ξανά την αίγλη τους και είναι έτοιμοι για αντεπίθεση διαρκείας.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Κατέθεσε ένσταση η Ομόνοια για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά ήταν αργά!

Η σημερινή προπόνηση κρίνεται ως σημαντική, αφού θα κριθεί κατά πάσα πιθανότητα το αρχικό σχήμα που θα παρουσιάσει ο Μπεργκ την Κυριακή στο Τσίρειο. Από τη στιγμή που είναι διαθέσιμος και ο Μπασιρού, τίθεται το ερώτημα εάν θα κερδίσει τη θέση από τον Γκόμεθ. Το πιθανότερο σενάριο είναι να διατηρηθεί η ενδεκάδα που άρχισε τον αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Δεν συντρέχει λόγος αλλαγής, αφού ο αρχηγός της Ομόνοιας πήρε τις απαραίτητες ανάσες και είναι σε θέση να ηγηθεί της προσπάθειας για τρίτη διαδοχική νίκη.

Η Ομόνοια ανακοίνωσε ότι, μετά από νέα ενημέρωση που έλαβε από την ΑΕΛ, «δεν θα έχουμε τελικά στη διάθεσή μας ολόκληρη τη δυτική κερκίδα, όπως αρχικά είχε διευθετηθεί, αλλά 2.000 εισιτήρια». Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά για τον κυριακάτικο αγώνα στο Τσίρειο και η Ομόνοια θα έχει στη διάθεσή της τα τμήματα 123, 124, 125, 126, 223, 224, 225 και 226 της δυτική κερκίδας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο λόγος που ζήτησε να κατακυρωθεί υπέρ της τον ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ