aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το «καυτό» θέμα του προγραμματισμού και ο Παπασταύρου

Ομόνοια: Το «καυτό» θέμα του προγραμματισμού και ο Παπασταύρου

Διακοπές… τέλος για τον Σταύρο Παπασταύρου ο οποίος πέρασε τις μέρες του Πάσχα με την οικογένεια του. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας έχει γεμάτη ατζέντα καθώς θα πραγματοποιήσει αρκετές συναντήσεις με τους συνεργάτες του ώστε να ενημερωθεί πλήρως σε ότι αφορά την ομάδα της πρωτεύουσας.

Ανοικτά… μέτωπα παραμένουν το γηπεδικό όπως και το τηλεοπτικό, ωστόσο αυτό που καεί τους φιλάθλους της ομάδας είναι ο προγραμματισμός. Η συνάντηση του διοικητικού ηγέτη των πρασίνων με την Ομάδα Προγραμματισμού θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με αυτό το θέμα. Η αγωνιστική… φουρτούνα που περνά η ομάδα της πρωτεύουσας δεν λέει να καταλαγιάσει, ενώ ούτε ο Γιάννης Αναστασίου κατάφερε να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα του «τριφυλλιού».

Παρά το πιο πάνω, ο προγραμματισμός βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς στόχος είναι να ολοκληρωθεί όσο το δυνατό πιο σύντομα, ειδικά μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του έχουν πραγματοποιήσει κάποια ταξίδια ώστε να εντοπίσουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Ο Παπασταύρου θα μιλήσει και γι’ αυτό στη συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει αύριο (3/5), καθώς αν προκύψει οποιαδήποτε εξέλιξη τότε ίσως αλλάξουν και οι μετεγγραφικοί στόχοι των πρασίνων. Μόνο ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» είναι ο αρμόδιος να απαντήσει σε όλα τα καυτά ερωτήματα που προκύπτουν, καθώς και ο ίδιος σαφώς δεν επιθυμεί να δει άλλη μια αποτυχημένη σεζόν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ