aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το «καυτό» δωδεκαήμερο και το διπλό δέλεαρ με την Ανόρθωση

Ομόνοια: Το «καυτό» δωδεκαήμερο και το διπλό δέλεαρ με την Ανόρθωση

H Ομόνοια ετοιμάζεται για «καυτό» δωδεκαήμερο αφού από τις 6 Μαρτίου έως τις 18 του μήνα θα δώσει τέσσερα παιχνίδια, εκ των οποίων τα τρία στο ΓΣΠ.

Αρχικά θα υποδεχθεί την Ανόρθωση για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος, ακολούθως θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ (10/3), μετά θα πάει στο Τσίρειο για το ντέρμπι με την ΑΕΛ (13/3) και ο κύκλος των συνεχόμενων αγώνων θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ.

Το θετικό για τον Χένινγκ Μπεργκ είναι ότι η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με την Ανόρθωση συνεχίζεται με όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους. Οι πράσινοι έχουν διπλό δέλεαρ απέναντι στους κυανόλευκους. Το πρώτο είναι πως θα θέσουν νοκ άουτ έναν από τους διεκδικητές του τίτλου, αφού εάν κερδίσουν δεύτερη φορά φέτος τους κυανόλευκους θα ανοίξουν την «ψαλίδα» της βαθμολογικής διαφοράς από την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια στους 10 βαθμούς. Και το δεύτερο, θα εκμεταλλευθούν τις όποιες απώλειες βαθμών προκύψουν από το ντέρμπι της Λεμεσού, ανάμεσα σε Απόλλων και ΑΕΛ.

Οι αγωνιστικές λιγοστεύουν και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν κάθε νικηφόρο αποτέλεσμα αποτελεί και καθοριστικό βήμα προς την επίτευξη του πολυπόθητου στόχου της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ