aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το ιστορικό επίτευγμα του Τιάγκο στην δεκάχρονη καριέρα του!

Ομόνοια: Το ιστορικό επίτευγμα του Τιάγκο στην δεκάχρονη καριέρα του!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Απέναντι στην AEK ο μεσοεπιθετικός της Ομόνοιας, Τιάγκο Φερέιρα έμελλε να πετύχει μία σημαντική επίδοση στην δεκάχρονη επαγγελματική καριέρα του.

Με το τέρμα που σημείωσε στο 51′ διαμορφώνοντας το 3-1 στο ντέρμπι του ΓΣΠ, έφθασε τα 70 στην καριέρα του, μόνο σε αγώνες πρωταθλήματος, αφού πέραν αυτής της διοργάνωσης, δεν σκόραρε σε κανέναν άλλον θεσμό.

Όσο για τις… κυπριακές επιδόσεις του, αυτό ήταν το 33ο τέρμα του στο κυπριακό πρωτάθλημα. Είχε σημειώσει ένα με την ΑΕ Πάφος, δέκα με τον Οθέλλο, οκτώ στην πρώτη του σεζόν στη Νέα Σαλαμίνα (έξι μήνες) και δέκα στη δεύτερη, ενώ με την Ομόνοια φέτος, έφθασε στα τέσσερα.

Το 70ο γκολ του έμπειρου Βραζιλιάνου άσου των πρασίνων, επιτεύχθη στην 208η συμμετοχή του σε αγώνες πρωταθλήματος σε ολόκληρη την καριέρα του. Όσον αφορά στις κυπριακές συμμετοχές του στο πρωτάθλημα με τις προαναφερθείσες ομάδες, έφθασε τις 95.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ