aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το ισχυρό χάντικαπ και ο προδιαγεγραμμένος στόχος

Ομόνοια: Το ισχυρό χάντικαπ και ο προδιαγεγραμμένος στόχος

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Αρχές του Μάρτη πέρυσι ισοβαθμούσαν κι οι ενδείξεις οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι θα ακολουθούσε μεγάλη μάχη. Φέτος, στην ίδια περίοδο, η Ομόνοια έχει ένα ισχυρό χάντικαπ (+7 βαθμοί) απέναντι στην Ανόρθωση και ταυτόχρονα την ευκαιρία να της «ψαλιδίσει» τις όποιες ελπίδες έχει για τον τίτλο. Ο σημερινός (18:30) αγώνας στο ΓΣΠ είναι εξαιρετικής σημασίας και ο στόχος της ομάδας του Μπεργκ προδιαγεγραμμένος εδώ και καιρό. Τρεις βαθμοί και σειρά παίρνει ο επόμενος. Βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, στο καλύτερο εδώ και πολλά χρόνια, και σε κάθε αναμέτρηση θέλει να προσθέσει άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα των επιτυχιών της.

Εάν ισχύσει το… «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», ο Χενινγκ Μπεργκ θα παρατάξει την ενδεκάδα που νίκησε τον Ολυμπιακό. Φαμπιάνο, Σέχου, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λέτσγιακς, Λοΐζου, Κούσουλος, Γκόμεθ, Τιάγκο, Ασάντε, Τσέποβιτς ήταν οι εκλεκτοί του πριν μια εβδομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αρίστευσαν σε όλο το ενενηντάλεπτο. Σε περίπτωση που θέλει να βελτιώσει κάποια πράγματα, ισχυρή υποψηφιότητα θέτει ο Παπουλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ