aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το ίδιο, τρεις μήνες μετά!

Ομόνοια: Το ίδιο, τρεις μήνες μετά!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ήταν 6 Ιανουαρίου 2019, όταν η Ομόνοια στο πρώτο ματς του έτους επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0 στο ΓΣΠ. Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά σήμερα, τρεις μήνες μετά και πάλι με την Ομόνοια ως γηπεδούχο. Η ομάδα του Αναστασίου θα επιδιώξει να κερδίσει εκ νέου αυτή της Λάρνακας, να επανέλθει στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ και να δώσει συνέχεια στο εντός έδρας αήττητο και στη σταθερότητα στα αποτελέσματά της το τελευταίο δίμηνο.

Η αντίπαλός της προέρχεται από το νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Απόλλωνα, είναι ομάδα με υπομονή και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Η τακτική και πάλι θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, με τον Αναστασίου να έχει δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του και αναμένει να ανταποκριθούν πλήρως στο πλάνο του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τα «απειλητικά» βλέμματα του Μότα που δεν δέχεται να χάσει

Τα προβλήματα δεν λείπουν και πάλι για το «τριφύλλι» αφού θα απουσιάσουν οι Λόρα, Τζιωνής, Κατελάρης, Χριστοφή, Εντρένα, Πρετσέ και Ζίβετς. Εφόσον δεν θελήσει να εκπλήξει με επιλογές του ο Ελλαδίτης προπονητής, είναι πολύ πιθανό η Ομόνοια να παρουσιαστεί με την ενδεκάδα που άρχισε και στο προηγούμενο ντέρμπι. Δηλαδή, κάτω από τα δοκάρια ο Μεχίας. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Μότα, Βύντρα, Κούσουλος και Μανρίκε. Στη μεσαία γραμμή, οι Σοάρες, Γκόμεθ και Ατζαγκούν. Στην επίθεση, οι Μαυρίας, Κολοβός και Ραμίρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ