aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το «γύρισε» ο Μπεργκ, ενδεκάδα με δύο αλλαγές

Ομόνοια: Το «γύρισε» ο Μπεργκ, ενδεκάδα με δύο αλλαγές

Με σχηματισμό 4-4-2 παρατάσσει την Ομόνοια ο Χένινγκ Μπεργκ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (19:30) για την 6η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Ο Νορβηγός προπονητής σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα, επαναφέρει τον Τσέποβιτς στο αρχικό σχήμα και άφησε στον πάγκο τον Μαρίνο Τζιωνή.

Η δεύτερη αλλαγή είναι αναγκαστική με τον Λανγκ, όπως αναμενόταν, να αντικαθιστά τον τιμωρημένο Χούμποτσαν. Τετράδα στην άμυνα μπροστά από τον Φαμπιάνο θα είναι οι Σέχου (δεξιά), Λέτσγιακς (αριστερά), με τους Λανγκ – Λούφτνερ κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Κούσουλος και Γκόμεθ συνθέτουν το δίδυμο των ανασταλτικών μέσων με τους Λοΐζου (δεξιά) και Τιάγκο (αριστερά) στη μεσαία γραμμή. Επιθετικό δίδυμο οι Ασάντε και Τσέποβιτς.

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Φαμπιάνο, Σέχου, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς, Κούσουλος, Γκόμεθ, Λοΐζου, Τιάγκο, Ασάντε, Τσέποβιτς.

Στον πάγκο: Παναγή, Χοράσκα, Παναγιώτου, Μαυρίας, Γκόμες, Χραλάμπους, Τζιωνής, Παπουλής, Μποτεάκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ