aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το… γαλλικό κλειδί για τρεις θέσεις!

Ομόνοια: Το… γαλλικό κλειδί για τρεις θέσεις!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Για την ώρα παραμένει ερωτηματικό η παραμονή του Ακιντόλα στο ρόστερ της Ομόνοιας. Εάν ήταν στο χέρι των πρασίνων, θα έκλεινε άμεσα το κεφάλαιο αυτό αλλά εξαρτάται από τη Μίντιλαντ αλλά και την απόφαση που θα λάβει ο ποδοσφαιριστής. Γι’ αυτό και στο «τριφύλλι» αναζητούν επιλογές για να έχουν εναλλακτική λύση για το δεξί άκρο της επίθεσης. Την ίδια ώρα, «κλείδωσαν» και τη μετεγγραφή Φώτη Παπουλή, ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός εξτρέμ αλλά και επιτελικός μέσος. Το ίδιο ισχύει και για τον Τιάγκο.

Ο ποδοσφαιριστής που δίνει λύση και στις τρεις θέσεις της μεσεοπιθετικής γραμμής, δηλαδή ως δεξιός και αριστερός εξτρέμ αλλά και ως επιτελικός μέσος, είναι ο Έρικ Μποτεάκ. Πρόκειται για το… γαλλικό κλειδί για τρεις θέσεις! Αν και αριστεροπόδαρος, μέχρι τον Ιανουάριο αγωνιζόταν στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Με την έλευση του Ακιντόλα, μετακινήθηκε ως επιτελικός μέσος. Ως αριστεροπόδαρος, μπορεί να καλύψει και τη θέση του αριστερού εξτρέμ. Γι’ αυτό και ο Μπεργκ, έχει τη δυνατότητα να κάνει «παιχνίδι» με τον Μποτεάκ και αναλόγως να καλύψει τις άλλες δύο θέσεις. Ποιοτικός ποδοσφαιριστής ο Γάλλος και πολυθεσίτης. Όπου κι αν αγωνιστεί, αποτελεί σταθερή αξία.

Γι’ αυτό και με την προσθήκη του Παπουλή, στην Ομόνοια λήφθηκε η απόφαση να μην προβούν σε άλλη κίνηση με εξτρέμ, εφόσον συνεχίσει και ο Ακιντόλα, παρόλο που σε μια μετεγγραφική περίοδο όλα είναι πιθανά. Υπάρχουν οι επιλογές και αναλόγως θα διαχειριστεί τους ποδοσφαιριστές η τεχνική ηγεσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ