aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το... φώναζε ο Ζαχαρίου

Ομόνοια: Το… φώναζε ο Ζαχαρίου

Η υπομονή και κυρίως η επιμονή που επέδειξαν στην Ομόνοια έφεραν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Εν ολίγοις, «ο επιμένων νικά…». Οι πράσινοι, μετά από συντονισμένες κινήσεις και κατάθεση βελτιωμένης πρότασης, εξασφάλισαν τη συγκατάθεση του Ολυμπιακού και ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό τον Παναγιώτη Ζαχαρίου, ο οποίος αποτελεί την έκτη προσθήκη των πρωταθλητών στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο και τρίτη σε έναν μόλις χρόνο από τους μαυροπράσινους (προηγήθηκαν οι Κίκο, Ψάλτης). Μάλιστα, προσπάθησαν να «αρπάξουν» και τον Σαρφό προ μηνών, ωστόσο γρήγορα έκαναν δεύτερες σκέψεις όταν πληροφορήθηκαν τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής που επιθυμούσε διακαώς να ανοίξει μία νέα σελίδα στην καριέρα του, λοιπόν, υπέγραψε συμβόλαιο χρονικής διάρκειας τεσσάρων ετών και εντάσσεται στις προπονήσεις. Η Ομόνοια επενδύει στο ταλέντο και στην ποιότητα τους διεθνούς ακραίου επιθετικού, τον οποίο είχε στο μετεγγραφικό στόχαστρο και πέρσι. Όχι μόνο δεν τα παράτησε για την απόκτησή του, αλλά προσέφερε μακροχρόνιο συμβόλαιο, δείγμα του πόσο ήθελε την ένταξή του στο πράσινο ρόστερ.

Ο Ζαχαρίου προέρχεται από δύο πολύ καλές αγωνιστικές περιόδους στους μαυροπράσινους, μετρώντας 32 συμμετοχές και 10 τέρματα. Εν ολίγοις, αποτέλεσε βασικό στέλεχος των επιτυχιών της ομάδας του Τακτακαλά, «φωνάζοντας» ότι είναι πανέτοιμος για να κάνει το επόμενο και μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του. Πριν μετακομίσει στον Ολυμπιακό, υπενθυμίζουμε, αγωνιζόταν στην Πάφος FC, η οποία θα αποζημιωθεί αφού διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 15%.

Ο Κύπριος παίκτης διακρίνεται για τη σβελτάδα, τη μαχητικότητα και το πείσμα του. Αγωνιζόμενος κυρίως στα «φτερά» της επίθεσης, «ταΐζει» με τελικές πάσες τους συμπαίκτες του και, πολύ περισσότερο, δεν βλέπει την αντίπαλη περιοχή λες κι είναι… ναρκοπέδιο. Μάλιστα, δεν διστάζει να δοκιμάσει το πόδι του, μετρώντας στο ενεργητικό του και γκολ από σουτ από μακρινή απόσταση.

Με την απόκτηση του Ζαχαρίου, στην Ομόνοια λένε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι προσθήκες. Ωστόσο αφήνουν πάντοτε το παράθυρο ανοιχτό, αφού υπάρχουν διαθέσιμες δύο εβδομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ