aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Το εξαήμερο που θα καθορίσει το... αύριο

Oμόνοια: Το εξαήμερο που θα καθορίσει το… αύριο

Η Ομόνοια «κόλλησε» δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά τις εφιαλτικό διάστημα κατά το οποίο «γεύτηκε» πέντε σερί ήττες και οδήγησε τη διοίκηση των πρασίνων σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των πρασίνων. Ο Γιάννης Αναστασίου έφερε άλλο αέρα στο «Ηλίας Πούλλος» και οι νίκες επί Ερμή και Δόξας, όσο δύσκολα και αν επετεύχθησαν δίνουν ηρεμία και χρόνο στον Ελλαδίτη να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το τριφύλλι.

Δίνεται βαρύτητα στη φυσική κατάσταση των παικτών και σε αυτό τον τομέα έγιναν διορθωτικές κινήσεις με τις προσλήψεις αθλητικού επιστήμονα και φυσικοθεραπευτή. Το διάστημα που ακολουθεί έως το τέλος του ημερολογιακού έτους θα διαφανεί κατά πόσο οι πράσινοι έχουν τα φόντα να κάνουν την ολική ανατροπή και να διεκδικήσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο στρατόπεδο του τριφυλλιού το πιστεύουν, όμως θα πρέπει να το αποδείξουν στο γήπεδο αρχής γενομένης στα δύο κολλητά ντέρμπι που ακολουθούν με την επανέναρξη του πρωταθλήματος: με Ανόρθωση για τη 10η αγωνιστική και ΑΕΛ για την 11η.

Το πρόγραμμα της Ομόνοιας έως το τέλος του 2018

10η αγωνιστική (25 Νοεμβρίου): Oμόνοια-Ανόρθωση

11η αγωνιστική (1 Δεκεμβρίου): ΑΕΛ-Ομόνοια

12η αγωνιστική (8 Δεκεμβρίου): Αλκή-Ομόνοια

13η αγωνιστική (16 Δεκεμβρίου): Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

14η αγωνιστική (23 Δεκεμβρίου): Ένωση-Ομόνοια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ