aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το ερωτηματικό με Ουζόχο-Παναγή και το… ατού των πρασίνων

Ομόνοια: Το ερωτηματικό με Ουζόχο-Παναγή και το… ατού των πρασίνων

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Προ των πυλών είναι ο Φρανσίς Ουζόχο στην Ομόνοια. Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της πρωτεύουσας, καθώς όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, έχουν απομείνει μόνο οι υπογραφές. Η Ομάδα Προγραμματισμού των πρασίνων έψαχνε (και) για κίπερ καθώς ο Τόμας Μεχίας τέθηκε εκτός πλάνων και βρίσκεται στη λίστα με τους παίκτες που διαπραγματεύονται για λύση του συμβολαίου του.

Πριν το τέλος της λήξασας σεζόν, ο Κωνσταντίνος Παναγή ανανέωσε την συνεργασία του με το «τριφύλλι» μέχρι το 2023 όμως η ατυχία του… χτύπησε τη πόρτα για άλλη μια φορά. Ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης και ο Κύπριος διεθνής κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η οποία έχει οριστεί για τις 16 Ιουλίου στην Πολωνία.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Συμφώνησε με Ουζόχο, τι απέμεινε για την ολοκλήρωση του deal

Εκτός απρόοπτου ο τέως τερματοφύλακας της Ανόρθωσης και ο Παναγή θα αποτελέσουν το δίδυμο για τον άσο, και έτσι φαντάζει εξαιρετικά απίθανο η Ομόνοια να προχωρήσει σε επιπλέον ενίσχυση στην εν λόγω θέση (ο Αλέξανδρος Αντωνίου στην U19 συμμετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και συμπεριλαμβάνεται στις αποστολές των πρασίνων). Ο λόγος προφανής. Κανείς από τους δύο δεν μπορεί να αποτελέσει τρίτη επιλογή για τον Χένινγκ Μπεργκ αφού πρόκειται για δύο αξιόλογους κίπερ.

Το… ερωτηματικό που προκύπτει είναι ποιος θα αποτελέσει την βασική επιλογή και ποιος την αναπληρωματική. Σαφώς και στην προετοιμασία θα… παλέψουν ώστε να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Νορβηγού τεχνικού, ενώ ο υγιής ανταγωνισμός θα βοηθήσει και τους δύο ώστε να ανεβαίνει η απόδοση τους.

Από την άλλη, τα… τσουχτερά πρόστιμα της ΚΟΠ θα βάλουν σε σκέψεις το τεχνικό επιτελείο της Ομόνοιας καθώς προνοούν τα εξής: Παρουσία ενός Κύπριου ποδοσφαιριστή στην ενδεκάδα ισούται με 2000 ευρώ πρόστιμο, ενώ η μη χρησιμοποίηση γηγενούς παίκτη ισούται με 8000 ευρώ (!). Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως για τους πράσινους θεωρείται… ατού η παρουσία του Παναγή στην ενδεκάδα καθώς θα μειώσει τους… οικονομικούς πονοκεφάλους της διοίκησης. Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του «τριφυλλιού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ