aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το ερώτημα και οι διαφοροποιήσεις...

Ομόνοια: Το ερώτημα και οι διαφοροποιήσεις…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Το ερώτημα ενόψει του σημερινού αγώνα (17:00 Primetel & Active 107.4+102.5) με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ, είναι ποιους παίκτες θα επιλέξει ο Γιάννης Αναστασίου και με ποιο σχηματισμό θα θελήσει να παρατάξει την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το βήμα – ελπίδα

Η παρουσία της ομάδας στο ματς κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα δεν ήταν κακή, όμως οι επιστροφές των Σοάρες και Γκαφούρ πιθανόν να φέρουν και διαφοροποιήσεις στην αρχική ενδεκάδα. Και οι δύο παίκτες διεκδικούν με αξιώσεις φανέλα βασικού, όπως και ο Λόπεθ που την Τετάρτη αγωνίστηκε ως αλλαγή. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, κάποιος από τους νεοφερμένους Μαυρία, Κολοβό και Ατζαγκούν θα μείνει στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης: Επίσημα στην Άιντραχτ ο Ποντικός της Ομόνοιας και γερμανικός ενθουσιασμός!

Ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν υπολογίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ σε οκτώ ποδοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Ζίβετς (τραυματίας), Μανρίκε (ανέτοιμος), Χριστοφή (τραυματίας), Τζιωνής (ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), Κούσουλος (τιμωρημένος), Εντρένα (τραυματίας), Νταρμπισάιαρ (τραυματίας) και Ενρίκες (εκτός πλάνων). Επιστρέφουν οι Σοάρες και Γκαφούρ, ενώ στην 20άδα συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο νεαρός επιθετικός Ανδρόνικος Κακουλλής, ο οποίος προήχθη από την εφηβική στην ανδρική ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ